Bekende Radio DJ in de rol van “Koning Onbenul”

 

Bekende Radio DJ in de rol van “Koning Onbenul”

radio deejay heeft mening over referendum Onze vertrouwde wereld begint langzaam maar zeker steeds meer in elkaar te storten met donderend geweld. Krampachtig probeert men dit nog te verhinderen maar de macht van de oude media begint meer en meer te wankelen en het alternatieve nieuws —uit andere bronnen — vindt zijn weg naar mensen die er voor open (durven) te staan! “In een tijd van openbaringen vragen velen zich af: “Wat nog meer?”<<

Update 12-11-2017>>

De oh zo vertrouwde wereld,
niets is echter meer wat het lijkt

bekende radio deejays als koning onbenul

televisie hoofden

Deze week zat ik te luisteren naar een van de best beluisterde Deejays van Nederland die stelde; “Totaal gekant te zijn tegen referenda“. “Waarom gaan we dan nog volksvertegenwoordigers kiezen zo was zijn redenering? We hebben toch een politiek systeem”. Oeps dacht ik toen, daar zit inderdaad wat in.

Hebben we die opgetuigde poppenkast nog wel nodig in onze moderne communicatie wereld? En zijn er dan niet mensen die bang zijn dat ze die verantwoording van het land besturen niet meer gemakkelijk van zich af kunnen schuiven. Dat ze zich moeten gaan verdiepen in allerlei zaken omdat …

OMDAT men je vraagt per referendum te stemmen?

Velen weten inmiddels dat het verschrikkelijk mis kan gaan met een referendum. Niet iedereen in het Verenigde koninkrijk had de moeite genomen te gaan stemmen en toen was er ineens de Brexit. Omdat … omdat de Brexit stemmers wel de moeite genomen hadden hun ongenoegen te ventileren. De anti-Brexit hadden dat even anders ingeschat. Met een referendum gestuurde politiek ben je verplicht actief deel te nemen. Als iemand een initiatief neemt zoals nu weer met de sleepwet dan zal je daar over na moeten denken, informatie verzamelen en een standpunt uit dragen. Jij bent dan rechtstreeks mede verantwoordelijk voor de uitkomst.

”We zien de dingen niet zoals zij zijn; we zien ze zoals wij zijn.” — Anaïs Nin

Maar “onze” wereld om ons heen stort met een donderend geweld in elkaar. En dat is met steeds meer vaart aan het gebeuren op DIT moment. Volg het nieuws maar.

question everything

Het sprookje dat Trump gekozen werd tot president door inmenging van de Russen had moeten verbloemen dat Hillary Clinton hoogverraad pleegde met de verkoop van Uranium aan de Russen. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Niets is wat het lijkt te zijn.

Hitler pleegde dus zelfmoord in Berlijn in 1945? Er duiken echter nu documenten op van de CIA dat hij in Zuid Amerika gezien werd bij verschillende ontmoetingen door CIA agenten. Niets is wat het lijkt te zijn, de alternatieve media schrijven erover, de reguliere media ondergraven hun laatste restje vertrouwen door te blijven zwijgen. Niets is wat het lijkt te zijn.

De bende van Nijvel die dood en verderf zaaiden in Belgie blijkt nu dus een geheime politie operatie te zijn geweest. Hoeveel vertrouwen hebben onze zuiderburen nu nog over in de overheid, de politie, de politiek ? – ? – ? Niets is wat het lijkt te zijn.

Hitler, Stalin en Mao waren met zijn drieën verantwoordelijk voor meer als 150 miljoen oorlogsslachtoffers. De burgers beginnen geen oorlog, dat zijn de spelletjes van de overheid, zij voeren oorlog en gaan op “vredesmissies”. De geschiedenis verteld ons dus dat we dit niet meer mogen en kunnen laten gebeuren. We moeten als burger een beslissende stem hebben, … het referendum.!!

tgerrorisme de oorlog van de armen

Maar … de farmaceutische industrie verslaat de grootste oorlogsvoerders van de recente 100 jaar met gemak toen deze verderfelijke industrie in korte tijd de wereldwijde Spaanse griep te lijf gingen met hun vaccinatie campagne. De Spaanse griep die ergens tussen de veertig en honderd miljoen slachtoffers kende, de exacte cijfers zijn nog niet eens bekend. Wat wel bekend werd nadien was dat er in Denemarken geen slachtoffers te betreuren waren, het enigste land waar niemand gevaccineerd was. Maar dankzij onze volgzame media gaan de verplichte vaccinaties of de vaccinatie campagnes nog gewoon door! En deze volksuitroeiing gebeurde allemaal met slechts een enkel “wapen” uit het geneeskundige arsenaal. De 51% tot 89% onbewezen medicijnen en chemotherapie hebben eveneens desastreuze en dodelijke gevolgen. Niets is wat het lijkt te zijn.

morele plicht

De JFK files zijn vrijgegeven dankzij Trump. Nee er stond een datum voor waaropde files vrij zouden moeten komen en het grootste deel is nog gewoon geheim gebleven omdat de daders nog niet allemaal dood zijn, de echte daders, de opdrachtgevers en de medeverantwoordelijke instanties die dan vervolgens ook een bevuilt blazoen hebben. Niets is wat het lijkt te zijn.

werkslaven

Toen tientallen jaren geleden de gemeentelijke herindelingen plaatsvonden hadden mensen terecht het gevoel de inspraak in de eigen gemeente te verliezen. Nu zien we hetzelfde gebeuren op nog grotere schaal waar landen uitgeleverd worden aan Europa. We vinden het dan toch ook niet gek dat steeds meer regio’s uit onmacht zelfbestuur gaan claimen en uit de EU of eigen land willen treden! Samenwerking op grensoverschrijdende zaken — daar waar nodig — is niet hetzelfde als dictatuur uit Brussel. Het Brussel waar de bedrijven de macht hebben gegrepen via hun leger aan lobbygroepen. Er is in Europa geen vezel wat nog doet denken aan democratie. Niets is wat het lijkt te zijn.

Het wordt tijd dat “die bekende Deejay” ook eens gaat nadenken want je kunt niet eenvoudig koning onbenul blijven spelen als je zo’n schare luisteraars bedient. Blijf dan louter die koning onbenul maar praat niet over zaken in het volksbelang als je zelf geen verantwoording kan / durft te nemen. PS. De betreffende DJ is best een toffe peer maar een beetje on-na-dendend. ”Gedachten van mensen verander je met genegenheid, niet met woede.” — Dala? Lama

Opkomen voor je eigen rechten — en plichten — !

… je kan niet meer aan de zijlijn blijven staan als je misdaden ziet begaan. Zwijgen is net zo erg als de misdaad plegen.

rechten en plichten

In een voetbal stadion aan koor een nare ziekte roepen kan absoluut niet. Maar onze overheden keuren tegelijk weer glysofaat goed, de werkzame stof uit RoundUp. Zij roepen dus in woord en daad tegen ons; “Jullie kunnen de kanker krijgen”. Fijne jongens en meisjes in de politiek die ons opofferen voor de belangen van de multinationals. Of zullen we het beestje maar bij de naam noemen; “Medeplichtig aan moord”.

En dit zijn nog slechts enkele argumenten, deze website staat boordevol met zaken die niet deugen.

Ik zie echt maar twee opties.
1). Regeren via referenda met een sterk uitgeklede overheid.
2). Onze eigen weg zien te vinden en de gehele politiek de rug toekeren of omverwerpen als er eindelijk eens voldoende wakkere mensen opstaan!

— Henk Mutsaers

Als die Deejay me nu eens zou bellen,
wat zou ik dan tegen hem zeggen?


overheid omver werpen

Als ik ooit nog eens een keer ga stemmen dan moet het invoeren van een #referendum op nummer een staan van de politieke verlanglijst staan. Een absolute voorwaarde om te gaan regeren Ja of Nee en een compromis moet bij voorbaat uitgesloten zijn.

Waarom: Omdat er nog nooit een regering is geweest die de verantwoording heeft kunnen dragen om ons te vertegenwoordigen. Regeren door het sluiten van compromissen geeft hen nog niet de vrijwaring om mensen te doden op oorlog en vredesmissies. Regeringen grijpen steeds opnieuw en opnieuw in op de persoonlijke vrijheden van de mensheid zoals bij o.a. verplichte vaccinaties. Ze verwoesten het milieu en de natuur, ontwrichten de economie, indoctrineren via het onderwijssysteem, maken van het geldsysteem een farce, een illegaal piramide spel, maken van de rechtsstaat een spel van arm en rijk, manipuleren het weer met chemtrails, plegen moorden tegen de eigen bevolking via valse vlag aanslagen en vinden het de normaalste zaak dat zaken in ons belang via geheim overleg tot stand komt.

Wij zullen per referendum een wapen moeten krijgen om regeringen te corrigeren, op de vingers te tikken of indien het niet anders kan omver te werpen.

Ons politieke systeem is al lang failliet, in en in corrupt, liegen en bedreigen met behulp van radio, TV kranten en andere zich media noemende groep die zich zichzelf allang bezig is te elimineren.

De politiek, de marionetten poppen van de industrie en bankiers, die zich keer en keer laten verleiden door eigen belang en mooie baantjes. De absolute beerput van onze samenleving die stinkt als de hel, ?. maar die deejay gaat mij niet bellen !!

Dat is ook niet meer nodig nu de ene na de andere openbaring aan het licht komt in een stroomversnelling. #Panama Papers, #Paradise Papers, corruptie van hoog tot laag #Meetoo, #Pedofilie, #Chemtrails, #False flags, #New World Order, #Satanisme en meer ?

Er zullen vele mensen zijn die de status #Koning Onbenul gaan ervaren als de status waarin ze zich een leven lang in bevonden. Ruw ontwaken in de wereld van list en bedrog waar mensenlevens niets waard bleken. De vraag is: “Hoe zullen ze daar mee omgaan?”

Wordt het een wereld van haat en rellen of gaan wij nu zelf het goede voorbeeld geven en de wereld cre?ren waar iedereen graag in zou willen leven? Iedereen?