Antony Sutton: Twee kanten van de oorlog leren begrijpen. de strijd gaat niet tussen goed of slecht, links of rechts maar tussen de “Deep State” en het individu. Herschrijf de Geschiedenisboeken !!

oorlog is de deep state tegen het individu Antony Sutton: Twee kanten van de oorlog leren begrijpen. De strijd gaat niet tussen goed of slecht, links of rechts maar tussen de “Deep State” en het individu. Herschrijf de Geschiedenisboeken !!  De geschiedenis boeken kunnen gerust herschreven worden.

Hiltler de slechterik en de Amerikanen de bevrijders? Leer je lessen uit het onderstaande artikel en je weet gelijk wie er steeds opnieuw weer verantwoordelijk zijn voor Nep Nieuws. Het zijn in Nederland de onder overheidscontrole staande NOS, RTL en alle nationale kranten, of dacht jij iets anders? Lees verder en verbaas je, ….

herschrijf de geschiedenisboeken over oorlog

jon rappoport

Door: Jon Rappoport
Vertaling: Henk Mutsaers
Orginele titel: Antony Sutton, Skull&Bones, bankrolling the enemy

“Als je ziet dat dezelfde elites beide partijen financieren, aanmoedigen en in staat stellen een belangrijke oorlog te voeren, ben je op weg om de oorlog vanuit een hoger perspectief te begrijpen. Deze elites gebruiken oorlog om chaos te creëren, die ze vervolgens ‘oplossen’ door in de nasleep hun soort orde op te leggen — grotere controle over het leven, meer controle over instellingen van de overheid. Ze noemen deze operatie ‘vrede’. Maar het is echt het beperken van vrijheid. “(The Underground, Jon Rappoport)

De wonderbaarlijke auteur en onderzoeker, Antony Sutton (1925-2002), schreef over verborgen mannen achter belangrijke gebeurtenissen.

Onlangs kwam ik een interview uit 1999 met Sutton tegen, uitgevoerd door Kris Millegan, onderzoeker en hoofd van de uitgevers van TrineDay.

Millegan schreef over Antony Sutton in 1999: “Antony C. Sutton, 74, is vervolgd maar nooit veroordeeld voor zijn onderzoek en de daaropvolgende publicatie van zijn bevindingen. Zijn reguliere carrière werd verbrijzeld door zijn toewijding om de waarheid bloot te leggen. In 1968 werd zijn Western Technology and Soviet Economic Development uitgegeven door The Hoover Institute aan de Stanford University. Sutton liet zien hoe de technologische en industriële basis van de Sovjetstaat, die toen de Noord-Vietnamezen voorzag van de bewapening en voorraden om Amerikaanse soldaten te doden en te verwonden, werd gebouwd door Amerikaanse bedrijven en grotendeels werd betaald door de Amerikaanse belastingbetalers. Van hun grootste staal- en ijzerfabriek tot automobiel fabricatie apparatuur tot precisiekogellagers en computers, eigenlijk was het grootste deel van de grote industriële ondernemingen van de Sovjet-Unie gebouwd met hulp van de Verenigde Staten of met technische assistentie. ”

“… Vervolgens stuurde iemand Antony een ledenlijst van Skull and Bones en ‘een beeld sprong eruit’. En wat een foto! Een multi generatie van in het buitenland gebaseerd geheim genootschap met vingers in allerlei taarten en wortels die teruggaan naar de ‘Illuminati’-invloeden in het Duitsland van 1830.’

Hier zijn wat fragmenten uit het interview van 1999:

Millegan – Kun je het verhaal vertellen over hoe je van Skull & Bones hoorde? En hoe voelde je je?

Sutton – Ik wist niets van S & B totdat ik begin jaren tachtig een brief ontving waarin ik vroeg of ik een echte ledenlijst wilde bekijken. Zonder echte reden zei ik ja. Er werd overeengekomen om het pakket door Federal Express te verzenden en ik kon het 24 uur bewaren, het moest worden teruggestuurd naar de kluis. Het was een “zwarte tas” – verzonden door een familielid die walgde van hun activiteiten.

Ten behoeve van S & B-leden die de verklaring kunnen lezen en betwijfelen; de ledenlijst bestaat uit twee delen, zwart leer gebonden. Levende leden en overleden leden in afzonderlijke delen. Zeer knappe boeken.

Ik bracht de hele nacht door in Kinko’s, Santa Cruz, nam de volledige volumes over en keerde ze terug binnen de periode van 24 uur.

Ik heb nooit kopieën vrijgegeven of de bron geïdentificeerd. Ik dacht dat elk exemplaar gecodeerd kon worden en S & B in staat zou stellen het lek te traceren.

Hoe voelde ik me? Ik voelde toen (zoals ik nu doe) dat deze “prominente” mannen echt onvolwassen jongeren zijn.De vreselijke realiteit is dat deze kleine jongens dominant zijn geweest in hun invloed in wereldaangelegenheden. Geen wonder dat we oorlogen en geweld hebben. Bones is het symbool van terroristisch geweld, piraten, de SS Deaths Head Division in WO II, labels op gifflessen enzovoort.

Ik heb de stapel xerox-platen een tijdje bewaard voordat ik ernaar keek — toen ik keek — er sprong een beeld uit, DIT was een belangrijk onderdeel van het zogenaamde establishment. Geen wonder dat de wereld problemen heeft!

Millegan: – Wat deed je studie over elites, economie, geheimhouding en technologie voor je carrière?

Sutton – Afhankelijk van wat je bedoelt met “carrière”?

In conventionele normen ben ik een verachtelijke mislukking. Ik ben verwijderd / uitgestoten uit twee grote universiteiten (UCLA en Stanford), ontkende aanstelling bij Cal State Los Angeles. Elke keer dat ik iets schrijf, lijkt het iemand in het establishment te beledigen en gooien ze me naar de wolven.

Aan de andere kant heb ik 26 boeken geschreven, een paar nieuwsbrieven gepubliceerd, enzovoort … nog belangrijker, ik heb nog nooit een compromis gesloten over de waarheid. En ik stop niet.

In materiële termen … hopeloze mislukking. Wat betreft ontdekking … ik denk dat ik succesvol ben geweest. Beoordeel een man bij zijn vijanden. William Buckley noemde me een “eikel”. Glenn Campbell, voormalig directeur van de Hoover-instelling, noemde Stanford “een probleem”.

Millegan – Heeft een van Hitlers economisch beleid de belangen van de internationale bankiers bedreigd, en zo ja, speelde dat een rol bij zijn ondergang?

Sutton – Hitler’s economisch beleid was goedgekeurd door de bankiers dwars door de oorlog heen … ITT, Chase, Texaco en anderen opereerden in het door de nazi’s beheerde Frankrijk tot 1945. In feite probeerde Chase in Parijs een voet aan de grond te krijgen, de Nazi’s melden zich pas in 1944. Toen we in mei 1945 in Duitsland aankwamen, herinnerde ik me een (gebombardeerde) Woolworth-winkel in Hamburg te zien en te denken: “Wat doet Woolworth in Nazi-Duitsland?” Terwijl we werden gebombardeerd en gepeld, was het “business as usual” voor Big Business. Try the Alien Custodian Papers.

… Union Banking is erg belangrijk. Ik maakte een aantal jaren geleden een documentaire voor de Nederlandse nationale televisie. De productie ging helemaal door het productieproces tot aan de Nederlandse tv-gids … op het laatste moment werd de productie door een andere film vervangen. Deze documentaire heeft het bewijs dat Bush Hitlers oorlogsindustrie financierde.

Misschien krijgen mijn Nederlandse vrienden het nog seenss te zien, maar het [Skull & Bones] orgaan reikt tot in Nederland.

Millegan – Wat is het verhaal dat zou worden verteld op de Nederlandse tv? En wat is het verhaal van zijn censuur?

Sutton – Een paar jaar geleden kwam een Nederlands tv-productiebedrijf uit Amsterdam – in opdracht van de Nederlandse nationale televisie – naar de VS om een documentaire te maken over S & B [Skull and Bones]. Ze gingen naar de Bones-tempel en andere plaatsen en interviewden mensen aan de oostkust. Aan de westkust interviewden ze mijzelf en een andere persoon.

Ik zag delen uit het origineel en het is een goede professionele productie. Ze hadden documenten waarin Bush-familie en andere S & B-leden werden gekoppeld aan de financiering van Hitler via Union Banking of New York en de Nederlandse vertegenwoordigende bank. Meer hierover in [Sutton’s boek]

WALL STREET AND THE RISE OF HITLER.

De eerste versie werd later geüpgraded naar een tweedelige documentaire en gepland voor het tonen van de recente laatste maand van maart. Het is op het laatste moment niet door gegaan en is nog nooit getoond.

Millegan – Wat zie je voor de toekomst? Suttton – Chaos, verwarring en uiteindelijk een strijd tussen het individu en de staat.

Het individu is sterker; en zal winnen. De staat is een fictie die door Hegel en zijn volgelingen wordt geheiligd om het individu te CONTROLEREN.

Vroeg of laat worden mensen wakker. Eerst moeten we de val van rechts en links dumpen, dit is een Hegeliaanse valstrik om te heersen, verdelen en te controleren. De strijd is niet tussen rechts en links; het is tussen ons en hen …

— einde interview fragment —

Hier is een veelbetekenend citaat van Antony Sutton uit zijn boek The Best Enemy Money Can Buy (1986):

“Door gegevens van Russische oorsprong te gebruiken, is het mogelijk om een nauwkeurige analyse te maken van de oorsprong van deze apparatuur. Alle belangrijke diesel- en stoomturbine-voortstuwingssystemen van de zesennegentig Sovjetschepen op de Haiphong-bevoorrading [naar de Noord-Vietnamezen] die kon worden geïdentificeerd (ie, vierentachtig van de zesennegentig) ontstonden in ontwerp of constructie buiten de USSR. We kunnen daarom concluderen dat als de Amerikaanse en commerciële afdelingen in de jaren vijftig en zestig consequent de door het Congres in 1949 aangenomen wetgeving hadden gehandhaafd, de Sovjets niet de mogelijkheid hadden gehad om de Vietnamese oorlog te ondersteunen – en 50.000 Amerikanen en talloze Vietnamezen zouden vandaag de dag nog leven. ”

“Wie waren de regeringsfunctionarissen die verantwoordelijk waren voor deze overdracht van bekende militaire technologie? Het concept kwam oorspronkelijk van National Security Adviser Henry Kissinger, die naar verluidt president Nixon verkocht met het idee dat het geven van militaire technologie aan de Sovjets hun wereldwijde territoriale ambities zou temperen. Hoe Henry kwam op deze gigantische onverklaarbare bewering is niet bekend. Voldoende om te zeggen dat hij veel bezorgdheid opwekte over zijn beweegredenen. Niet in het minst dat Henry sinds 1958 een betaalde gezinsmedewerker van de Rockefellers was en heeft gediend als International Advisory Committee Chairman van de Chase Manhattan Bank, een Rockefeller-concern. ‘

Als je denkt dat dergelijke verraderlijke acties nooit hadden kunnen plaatsvinden, wijs ik je op een andere onderzoeker, Charles Higham, en zijn 1983-klassieker, Trading with the Enemy.

Higham richt zich op de Tweede Wereldoorlog. De mannen achter het gordijn die Higham te zien krijgt, bevinden zich in dezelfde basisgroep die Antony Sutton blootlegde.

Higham, handel met de vijand:

“Wat zou er gebeurd zijn als miljoenen Amerikaanse en Britse mensen, worstelend met coupons en rijen bij de benzinestations, hadden gehoord dat Standard Oil of New Jersey [onderdeel van de Rockefeller-imperium] in 1942 de brandstof aan de vijand [Duitsland] via neutraal Zwitserland transporteerde en dat de vijand geallieerde brandstof verscheepte? Stel dat het publiek had ontdekt dat de Chase Bank in door de nazi’s bezet Parijs na Pearl Harbor miljoenen dollars aan zaken deed met de vijand met de volledige kennis van het hoofdkantoor in Manhattan [ de Rockefeller-familie onder andere?] Of dat er Ford-vrachtwagens werden gebouwd voor de Duitse bezettingslegers in Frankrijk met toestemming van Dearborn, Michigan? Of dat kolonel Sosthenes Behn, het hoofd van de internationale Amerikaanse telefoonconglomeraat ITT, van New York naar Madrid vloog naar Bern tijdens de oorlog om Hitlers communicatiesystemen te verbeteren en de robotbommen te verbeteren die Londen verwoestten? Of dat ITT de FockeWulfs bouwde die bommen lieten vallen op Britse en Amerikaanse troepen? Of dat cruciale kogellagers zijn verscheept naar nazi-geassocieerde klanten in Latijns-Amerika met de samenzwering van de vice-voorzitter van de Amerikaanse oorlogsproductie commissie in samenwerking met Göring’s neef in Philadelphia, toen Amerikaanse troepen er wanhopig veel tekort kwamen? Of dat zulke regelingen in Washington bekend waren en ofwel gesanctioneerd of opzettelijk genegeerd werden? ‘

Zie je het beeld al?

Oorlog, waar is het goed voor? Met dezelfde elites achter beide kanten, is het goed voor het bedrijfsleven. Het is goed voor het creëren van chaos en vernietiging. Het is goed voor het lanceren van nieuwe wereldwijde organisaties, in de nasleep; organisaties die een niveau van controle en bereik uitoefenen die voorheen niet bestond. Het is goed voor het lanceren van organisaties zoals de Verenigde Naties en de Europese Unie en de Wereldhandelsorganisatie — toegewijd aan het globalisme, dat op zijn beurt is toegewijd aan de geplande beschaving, waarin het individu wordt geminacht en de groep alles is.

Vrijheid wordt vernederd; en overheersing door enkelen over de velen wordt geprezen als vrede in onze tijd.