Als je bent wat je eet, ben je dan gekookt, bewerkt en gedeeltelijk dood?

levende voeding Als je bent wat je eet, ben je dan gekookt, bewerkt en gedeeltelijk dood?

Hoeveel van wat je vandaag gegeten hebt was gekookt boven de 47,7 graden Celsius? Hoeveel ingrediënten van je favoriete voeding zijn exact synthetisch gemaakt in een laboratorium om de houdbaarheid van je voeding te conserveren of je gerechten op ‘smaak’ te brengen? Wist je dat de meeste toegevoegde ‘vitamines en mineralen’ waardeloos zijn en het lichaam simpelweg niet in staat is om deze te verwerken en te gebruiken of zelfs te herkennen als …..

je bent wat je eet

… dode voeding?

Het slechtste deel van dode voeding is dat veel hiervan giftig is voor het lichaam en kankerverwekkend. Het vertraagt de normale spijsvertering, verbruikt onnodig echte nutriënten, creëert futloosheid, verzwakt het immuunsysteem en leidt tot veel voorkomende kwalen!

Je zal ervan gehoord hebben dat ‘levende’ voeding het leven stimuleert en omgekeerd dat dode voeding het verouderingsproces (en de dood) versnelt….

… maar wist je dan ook dat rauwe onbewerkte voeding veroudering kan omkeren?

Overweeg dit eens: als je dagelijkse voedingsinname voor 80 % bestaat uit onbewerkt organisch fruit en groenten en al deze levende nutriënten je een levend energiek gevoel geven de gehele dag, hoeveel meer kan je dan genieten van alles wat je doet?

* Voel jij jezelf gekookt? (Moe)
* Geven je hersenen het gevoel gaar te zijn? (gebakken)
* Als je bewerkte voeding eet, betekent dit dat je ook gedeeltelijk synthetisch bent?
* Voel jij je na het wakker worden of na een stevige maaltijd werkelijk springlevend of zou je het liefst weer gaan liggen en slapen?

BEN JIJ WEL 100 % MENSELIJK?

Welke dierlijk ingrediënten, insecten of micro-organismen bevattende DNA heb je wel niet gegeten in de laatste drie maaltijden? Groeien er pesticiden in je darmen? Biologische wetenschappers zijn op dit moment nieuwe methoden aan het onderzoeken in laboratoria over de hele wereld om insecten, wormen, kevers, schimmels en onkruid te doden door het DNA van andere soorten en pesticiden in te voegen in zaden (GMO = Genetisch Gemodificeerde Organismen).

Zou het zo kunnen zijn dat je cellen ook veranderen door het consumeren van deze synthetische stoffen? Natuurlijk kan dat! Dit heet synthetische biologie (noot: er zijn nog geen langdurige veiligheidsstudies naar GMO-voeding gedaan, maar dieren met een korte levenscyclus worden bijvoorbeeld al snel onvruchtbaar).
http://www.naturalnews.com/040831_GMO_plants_genes_DNA.html#ixzz2gawX55rz

Genetisch gemodificeerde tarwe kan leverfalen veroorzaken. Genetisch gemodificeerde maïs kan kankertumoren veroorzaken. Dit is hoe het lichaam reageert op genetisch gemuteerde voeding, daar wil ik geen deel van (noot: lees maar eens in de kleine lettertjes hoevaak het woord gemodificeerd al voorkomt).
Als je geen onkruid bent dan moet je ook geen onkruidverdelger eten. Zoals Mike Adams op Natural News schreef: “GMO’s zijn een anti-menselijke technologie. Ze zijn een bedreiging voor de continuïteit van het leven op deze planeet en zijn een grotere bedreiging dan terrorisme of zelfs de dreiging van een nucleaire oorlog”.

Is jouw energie verdampt? Leer een einde te maken aan de mist in je hersenen en futloosheid.

Het is tijd om te begrijpen dat de symptomen die je lichaam geeft (uitzendt) de manier is om aan te geven wat er mis is. Net als de lampjes en meters in je auto: de tank is leeg, controleer je olie, maak je gordel vast etc. Je lichaam dient niet op drie cilinders te lopen want dan loop je ook vast op het moment dat je het lichaam het meeste nodig hebt. En dat is elke dag, elk uur, elke minuut van je leven.

Eet jij GMO-voeding? Hoe vaak?

Weet je dat pesticiden je darmflora vernietigen? De afgelopen jaren hebben wetenschappers aangetoond (een paar pioniers) dat veel gezondheidsproblemen een band hebben met een slechte darmflora. Hippocrates stelde al dat alle ziekten beginnen in de darmen. De Chinese en de Ayurvedische geneeskunst weten dit al duizenden jaren. De meeste moderne medische behandelaars moeten de herontdekking van deze feiten nog gaan erkennen. Het gapende gat van deze acceptatie neemt eerder toe dan af. De verbinding tussen een goede darmflora en mentale gezondheid is reeds bevestigd. http://www.naturalnews.com/033094_gut_health_brain.html#ixzz2gaxuSleD

Dit betekent dat niet alleen je energie vervlogen is maar ook je mentale capaciteit, je totale gezondheidsbalans, je centrale zenuwsysteem, het wordt allemaal uit het raam gesmeten. Je stofwisselingssysteem is de thuisbasis van triljoenen micro-organismen, net als een verbazingwekkend eco-systeem dat in harmonie is (of hoort te zijn).

Synthetische voeding en GMO-voeding die is veranderd met insecticiden is de hoofdoorzaak van alle ziektes in onze moderne tijd. Heb je hart- en vaatziekten, een auto-immuunziekte (verstoring) lees dan dit: http://ymlp.com/zTd36F .

Je kan optimale energie verkrijgen, de mist in je hersenen verbannen en futloosheid uitbannen. Je hebt hier onmiddellijke controle over! Onthoud dat je met levende voeding jij je ook springlevend gaat voelen.

Bron: Natural News – Author: S.D. Wells
Vertaling: Henk Mutsaers

Noot: Er zijn maar twee opties mogelijk. Biologische onbewerkte voeding kopen of je eigen volkstuin. De labels op de voeding lezen is onvoldoende omdat niet alles dat schadelijk is voor je gezondheid nog vermeld hoeft te worden.