Als het nieuws zwijgt


Nieuws verzwijgen is ook een leugen

tv nieuws Vele mensen kunnen het simpelweg nog steeds niet voorstellen dat ze in de media voorgelogen worden. Het nieuws wordt verdraaid en aangepast aan de wensen van de grote bedrijven (adverteerders). Of gevoelige items worden simpelweg niet uitgezonden onder dreiging van advocaten.

Als het nieuws zwijgt

Wanneer het op voeding aankomt is het in je eigen belang om te weten dat je dagelijks voorgelogen wordt. Wanneer een groot bedrijf het (laat) groeien en dit grote bedrijf het zelf bewerkt dan is het hoogst waarschijnlijk rommel. Rommel die je maar beter niet eet. In sommige gevallen gaat het zelfs veel verder als rommel ….

als het nieuws zwijgt
Deze video geeft je een zeldzame blik achter de schermen hoe nieuws tot staan komt en hoe de makers gemanipuleerd worden. Eens te meer blijkt dat de voedselveiligheid totaal onbetrouwbaar is.

Als De TV Camera’s Hun Aandacht Vestigen Op Een Bepaald Onderwerp Dan Draaien Ze Ook Weg Van Ander Nieuws.

Een recent voorbeeld zijn al de onbelangrijke zaken die je dagelijks op TV ziet terwijl de kernramp in Fukushima die nu verhoogde straling laat zien in de VS totaal doodgezwegen wordt! Lees artikel