9/11 Mossad & Dick Cheney – Wie plaatsen de ontstekingen …

 

9 / 11 Wie plaatste de ontstekingen ?

9/11 MOSSAD Dick Cheney connectie 12-01-2016 Vandaag bekeek ik de nieuwe video van Brasscheck TV over 9/11. “Iedereen weet nu wel dat 9/11 gedaan is door insiders maar: Welk monster is er ingehuurd om de ontstekingen te plaatsen? Antwoord de Mossad! En de banden met deze Israelische geheime dienst blijken nauwe banden te hebben in deze operatie met de voormalige vice presedent van Amerika. Dick Cheney. Zie de video

9/11 de Mossad en Dick Cheney connectie
Mijn gedachte was om de video toe te voegen aan een eerdere pagina die ik vorig jaar plaatste over 9/11 op gedachtenvoer. De snelste manier voor mijzelf is even te zoeken op de ingebouwde zoekmachine op mijn site [ Start Page ]. Deze zoekmachine maakt echter ook gebruik van de Google resultaten. En wat bleek de zoekterm 9/11 was geblokkeerd ! Men heeft dus iets te verbergen !

9/11 in google resultaten geblockeerd

Lees ook het andere artikel over de financiele banden en bewijs aangaande 9/11