2018 gaat een emotionele rollercoaster rit worden voor iedereen; de Stilte voor de Storm

Q de Stilte voor de Storm

de stilte voor de storm Q 15-03-2018 Elke dag zit ik nu zoveel mogelijk het nieuws te volgen, rss feeds scannen, kopen lezen, hele artikelen uitpluizen, YouTube filmpjes bekijken en bijna elke dag een artikel schrijven. Niets wil ik missen want er wordt wereldgeschiedenis geschreven en ik mag daar deel van uit maken, nee ik moet daar deel van uit maken!

Het proces van wakker worden gaat snel en komt dit jaar in de allerhoogste versnelling, vergelijkbaar met een windmolen die niet meer te stoppen is en uit elkaar spat of in de fik vliegt.

Q de stilte voor de storm
Het is dan wel handig om te weten dat er een storm woedt zodat je de oorzaak weet want stel je eens voor dat je die windmolen uit elkaar ziet spatten op een windstille dag?

Dat fenomeen zal zich aandienen in het leven van miljarden mensen dit jaar of wellicht veel eerder, deze of volgende maand? Allerlei heftige gebeurtenissen zullen zich gaan voltrekken op een windstille dag terwijl het voor je gevoel zal stormen, orkaankracht of mogelijk zelfs een tornado.

En dit alles is allemaal afhankelijk van je eigen referentiekader, hoe jij in het leven staat, wat je allemaal al te weten bent gekomen en ….. of je al deze informatie al een plaatsje hebt weten te geven, … emotioneel, …. verstandelijk.

Veel zaken zullen je verstandelijke vermogen ver te boven gaan, dat leg ik je zo uit.

De storm is namelijk al in ALLE hevigheid los gebarsten, alleen jij hebt wellicht nog niet het kleinste zuchtje wind ervaren.

Voor “ons” was het gemakkelijker om te wennen aan het nieuwe “zijn”, “wij waren al enkele decennia zoekende naar het licht in de duisternis en hadden die op vele terreinen ook al gevonden.

Wij wisten al dat medicijnen veel gevaarlijker waren dan alle terroristen en oorlogen bij elkaar. Medicijnen zijn dan ook statistisch gezien verantwoordelijk voor veel meer slachtoffers en doden dan al die oorlogen. Oorlog heeft ons in Nederland slechts twee keer getroffen en ik heb ze beiden gelukkig niet meegemaakt. Maar ik zie wel de slachtoffers, gewonden en doden van het farmaceutische kartel. Zie jij dat ook zo ? ? ?

Maar heb je ook al ontdekt dat de voedingsindustrie inmiddels zover afgetakeld is dat je zelfs met een eigen biologische volkstuin nog geen garantie hebt om gezond te kunnen blijven, zoveel gif moet ons lichaam verwerken, laat staan met de fabrieksvoeding uit de supermarkt. Ik denk persoonlijk dat neer als 90% rammelt van het vitamine en mineralen gebrek mogelijk zelfs 97%. Dit zijn toch echt essentieel zaken om een beetje gezond te kunnen blijven met al het gif in ons milieu en in de lucht.

Dan is de stap naar verdere duistere zaken een stuk kleiner. Chemtrails, het geheime wapen H.A.A.A.R.P, de biologische oorlog die tegen de mensheid gevoerd wordt via vaccinaties en wifi installaties. Beiden zouden elkaar wel eens kunnen versterken.

En, … mocht je nu denken; “Waarom weet ik dat dan nog niet?” Dan maak je helaas deel uit van de groep die onder zware mind control staat, of-te-wel hersenspoeling. Hier kan ik je nu wel mee om de oren slaan. Wakker worden ga je hoe dan ook dit jaar. De storm is al in alle hevigheid begonnen. Waar je dan op dit moment ook staat in je ontdekkingsreis, het bepaald hoe je met al dat nieuws om kan gaan.

De afgelopen jaren zijn er veel bankiers geweest die zelfmoord hebben gepleegd. Zij wisten al meer en de storm hielp hen over het randje, velen sprongen letterlijk van een hoog gebouw hun dood te gemoed (of kregen een duwtje). Maar daar waren dan ook sommige “bad guys” bij. Erger was het voor de meer als 80 wetenschappers en artsen die vermoorde of gezelfmoord werden vanwege hun baanbrekende werk naar kanker onderzoek. Kanker waarvan de oorzaak al bekend was in 1931 en de mogelijkheden tot genezing talloos zijn. Deze artsen en wetenschappers hadden echter allen ontdekt welke stof [nagalase] er in vaccinaties zat die kanker juist aanwakkert en dat mag niemand weten. Aangezien “velen” dat echter al wel weten horen zij bij de zeer fanatieke groep vaccinatie weigeraars.

Voor deze groep stormt het al jaren in de wereld.

De storm is nu in alle hevigheid aan het aanwakkeren tot bijna orkaankracht terwijl jij waarschijnlijk nog niets merkt maar wel de vele kopstukken waaronder veel CEO’s van multinationals, velen hebben namelijk ontslag genomen en de lijst groeit enorm met de dag dat kun je hier wel zien.

De media zijn nu een doodstrijd aan het voeren, er komt een einde aan liegen en bedriegen. Anderen beschuldigen van fake nieuws en zelf niets anders hebben gedaan de laatste 50 jaar of langer. Hoe dit allemaal mogelijk is?

Snoer je veiligheidsgordel maar vast.

Pedofilie en Satanisme.

Voor de kleintjes de kruimeldieven in ons machtsstelsel is het al voldoende om iemand dronken te voeren op een van de vele seksfeesten en je even te laten spelen met kleine kinderen. Dit alles wordt vervolgens op film vast gelegd en bingo. Tenzij je niet je hele leven, je carrière, je vermogen en relaties in de waagschaal wilt stellen blijf je braaf in het gelid lopen anders …. wordt zelfmoord wel een aanlokkelijke optie !!

Verder zorgen deze mensen er natuurlijk wel voor dat de keten onder hen op allerlei vindingrijke manieren in bedwang gehouden worden om de opgelegde doelstellingen te kunnen bereiken. Een uiterst verfijnde en zeer effectieve vorm van mind control.

Voor de grotere kopstukken gaat dit alles nog een stukje verder. Getuige zijn bij – of – actief deelnemen aan rituele satanische moorden. Ik heb het sterke vermoeden dat de gehele lijst genodigden van bijvoorbeeld de Bilderberg bijeenkomsten op deze barbaarse manier onder controle staan en orders moeten uitvoeren. Medelijden met deze mensen, echt niet. Hoe kan het vraag ik mij af, dat het überhaupt zo ver kon komen dat ze zich in een positie hebben gemanoeuvreerd waardoor ze ‘zichtbaar’ werden om zich te laten chanteren?

Met dit alles is de vraag naar onschuldige kinderen enorm groot. De slavenhandel het zogenaamde child trafficking is wellicht nog grootschaliger dan de wrede slavenhandel uit de middeleeuwen [600.000 tot 800.000 elk jaar NU in onze moderne tijd]. Een lugubere slavenhandel, … met weerzinwekkende gevolgen voor de weerloze slachtoffers.

Dit alles zal zich dit jaar gaan openbaren, bereid je voor op de rollercoaster rit, de storm die zal aanwakkeren tot een orkaan en sterker.

Er is geen enkele uitweg meer te vinden of te zoeken, ook jij zal meegezogen worden. Het wordt onze enige kans om aan deze zaken een halt toe te roepen. ONZE ENIGE KANS.

In een hoekje kruipen heeft geen zin. Dit gaat niet meer aan je voorbij als je er over zwijgt, of de andere kant uitkijkt. De slachtoffers kun je al waarnemen in de eigen familie en vriendenkring waar ongetwijfeld slecht geïnformeerde niets wetende mensen met chemotherapie versneld aan hun einde geholpen zijn. Waar vele via vaccinaties, die in steeds meer landen verplicht worden, een extra risico lopen om kanker te krijgen. Een wereld waar we gemanipuleerd worden met een nep geldsysteem, nep voeding, nep wetenschap, nep geneeskunde, nep nieuws en oorlogen omdat wij, jij en ik het gevaar vormen. Wij moeten heel de dag in angst gehouden worden! Zo werkt ‘hun’ strategie.

Met het internet heeft de zogenaamde Deep State. de geheime schaduwregering onbedoeld de controle verloren. De geest kan niet meer terug in de fles. Het wordt nu alles of niets! De Deep State en al hun criminele activiteiten worden aan het licht bloot gesteld en ontmanteld, of …. het plan van deze geheime regering wordt verder uitgerold maar dat plan mag je zelf gaan onderzoeken, en geloof mij je zult het als een schok ervaren. Laat ik het positief houden en het is ook positief nieuws.

Want eindelijk, EINDELIJK dient zich de mogelijkheid aan dat dit hele zooitje opgerold kan gaan worden. Achter de tralies terecht gaat komen. Dat counterplan wordt nu dus ten uitvoer gebracht. Een plan dat al vele jaren in de steigers stond en nu ten uitvoer gebracht wordt door Donald J Trump. De man die als 45 ste president van Amerika toevallig op het juiste moment in beeld kwam om de zaak publiekelijk uit te rollen.

Het is daarom dat Trump bij de ‘NSB’ media te vuur en te zwaard bestreden wordt als het “onbetrouwbare ongeleide projectiel”. Het is daarom dat alle mogelijkheden benut worden om een nieuwe wereldoorlog te ontketenen om de storm uit een andere hoek te laten waaien en zo de Deep State aan de macht te houden. Het is daarom dat bij het recente pedofilie schandaal van meer als 1000 kinderen in de UK. een week geleden alle Nederlandse nep nieuws media zwegen als het graf. Bang dat de bewijzen naar de Deep State wezen, bang dat er opnieuw een beerput open zou gaan zoals ze nu aan de lopende band aan het licht komen, die ijzingwekkende verderfelijke walgelijke onmenselijke zaken. Misdaden begaan door onder andere “mensen” die je nu nog met een glimlacht op de TV ziet.

De schok zal groot zijn, je zal hoe dan ook tot in detail te weten gaan komen wie wat heeft gedaan. Een andere mogelijkheid is er niet. Wij zullen als een blok achter de nieuwe wereldwijde koers moeten staan. Je zal nu, na het lezen van dit artikel de rode pil moeten slikken en zelf op zoek gaan naar dit nieuws. Maar ook te vuur en te zwaard de misdaad bestrijden waar je kan. Dat laatste is eigenlijk een eenvoudige stap. Vertel het aan een ieder, of ze nu willen luisteren of niet, vluchten kan niet meer. De storm is al in alle hevigheid losgebarsten en ik weet dat.

Dat geeft mij enorm veel hoop, dat ik mijn pensioen mag gaan slijten in een wereld van gelijkheid, vreugde, liefde, een eerlijke wereld waar we eindelijk eens het woord vrede mogen gaan meemaken. Een tijdstip in de geschiedenis wat geweldig mooi is om mee te mogen maken. Voor dat tijdstip had ik in 2010 al een liedje geschreven, niet wetend dat ik dat zelf nog mee mocht gaan maken. Hope Comes In The Dark [download hier gratis].

— Henk Mutsaers

update 16-03-2018

Q Anon message boards

Op deze en vele andere websites lees je over Q Anon, de anonieme bron die je kunt volgen op verschillende websites waaronder 4chan, 8chan en deze  https://qanon.pub/ Meer informatie bekijk je vervolgens in de vele YouTube video’s of wijk uit naar Dtube | BitChute | indien de kanalen weer gecensureerd zijn op YouTube.

Hier wordt in geheimtaal berichten geplaatst om het publiek op de hoogte te houden omdat de media dat verzaken. Waarom geheimtaal? Dat werd mij van de week duidelijk. Er worden ons puzzelstukjes aangereikt die we met z’n allen als collectief mogen gaan oplossen en we krijgen later weer aanwijzingen als we op het goede spoor zitten. Waarom dan geheimtaal? Het zijn puzzelstukjes naar “classified” documenten. Als binnenkort de verdachten voor een militair tribunaal berecht worden kunnen de beschuldigden zich niet meer beroepen op de geclassificeerde documenten, ze zijn dan immers al bekend in het publieke domein.

Dagelijkse updates op Factsforum > Qanon | Wekelijks via dotcom.radio | dotcomnieuws |


update 2). 16-03-2018

Het dient nog een ander doel:

De ‘white hats’ weten dat evolutie d.m.v. zogeheten ‘quantum leaps’ plaatsvindt. Sommige mensen beweren dat als reeds 4% van de bevolking op dezelfde bewustzijnsfrequentie komt te zitten er al een verschuiving plaatsvindt, een evolutionaire sprong die vervolgens de gehele soort treft, dus ook de slapenden onder ons. Anderen beweren dat dit omslagpunt bij 10% van de bevolking ligt.

Wat het percentage ook is om dit ‘honderdste-aap-fenomeen’ te bewerkstelligen, feit is dat we met z’n alleen een energiekrachtveld vormen. De ‘black hats’ weten dit ook en proberen d.m.v. satanische omkeringen ons al van jongs af aan via onderwijs en media medeplichtig te maken aan hun pathologie door ons het krachtveld te laten vormen voor hun negatieve energie. De omkeringen zijn welbekend en worden idd nog massaal aangehangen: verzadigd vet en cholesterol zijn dodelijk, zout is slecht voor je, vaccins beschermen tegen ziekte, chemo geneest kanker, de overheid waakt over ons, populisten zijn racisten en fascisten, vrouwen worden onderdrukt, etc.

Wat de ‘white hats’ met het Q-fenomeen beogen is ons massaal op dezelfde golflengte te krijgen d.m.v. raadsels (‘crumbs’). Onze collectieve ‘hive mind’ (dit woord wordt letterlijk door Q gebruikt) wordt aangewend om de puzzels op te lossen en de ‘map’ compleet te maken. De ‘onderstroom’ die hierdoor op het internet ontstaat zal uiteindelijk te groot worden om te negeren door de mainstream media en zal de ondergang van de MSM inluiden (‘break the MSM’). Niet voor niets heet het eindstadium van wat Q voor ogen heeft ‘the great awakening’.

We hebben hier dus te maken met een evolutionaire sprong! Daarvoor zullen we echter diep, heel diep in het konijnenhol moeten duiken. En het zal ons niet bevallen wat we daar zien (‘these people are sick’, ‘truth will shock the world’) – volgens Q is 99% rijp voor het (psychiatrische) ziekenhuis als alles ineens bekend zou worden gemaakt!

publik will know soon QDe verwijzingen naar de HRC-video en de afkomst van Merkel zijn hier slechts voorbodes van en nu al haken Q-onderzoekers af omdat ze de waarheid niet aankunnen of -willen. Dit is dan ook een test van ons de kracht van ons gezamenlijke krachtveld, want we zullen tegen een stootje moeten kunnen (‘we went too deep’). Wat Q wil is dat ‘We The People’ onbevreesd dit gevecht om onze vrijheid van bewustzijn aangaan en dat we de waarheid blijven zoeken WAAR WE OOK OP UITKOMEN, iets wat Henk en ik al jaren proberen duidelijk te maken…

Mike

Hiernaast een voorbeeld van zo’n aanwijzing.

Q anon aanwijzingen

Update 3). 17-03-2018 Robert David Steele – Pedophilia Crackdown – [34 min]

Update 4). 18-11-2018 Andere artikelen
boeken verbranden
De ‘map’ in de vorm van Q-cards:

https://genesis55.github.io/QCards/

Erg gaaf gedaan. Mike

* Is trump een “gek” en Q echt?
* Durf jij de rode pil te nemen?
* …. naar een hoopvolle toekomst.
* herschrijf de geschiedenisboeken.
* Q nepnieuws? De strijd van de oude media.
* … en veel meer Update 5). 20-03-2018 Deze video gaat heel diep, schokkende waarheid over zieke kankergezwellen die zich mensen durven te noemen. Kijken !!