15 Maart de grote TEST voor alle Nederlanders, … zijn ze echt wakker, . en met hoevelen…?


democratuur15 Maart de grote TEST voor alle Nederlanders, … zijn ze echt wakker, . en met hoevelen…?

Ik heb hoop, … dat op 15 maart de grote afrekening gaat plaatsvinden.

De dag dat alle Nederlanders kunnen tonen wakker te zijn. De dag dat we kunnen afrekenen met de gevestigde orde die geheim overleg democratie durven te noemen.

Ik heb hoop na de eerdere afrekeningen in de VS met Donald Trump en in de UK met Brexit.

gaan we weer naar een democfratie of verder met de democratuur

De polls voorspellen een grote overwinning …

… voor de gevestigde orde. Mooi geweldig. In zowel Amerika als in Groot Bretagne zaten ze er beiden faliekant naast. Ook hier krijgen de nieuwkomers in de politiek zo min mogelijk aandacht in de media en als ze wel uitgenodigd worden dat krijgen ze in alle toonaarden de wind van voren.

Een kleine nederlaag is onvoldoende, de gevestigde orde dient een ware verpletterende slag toegebracht te worden. Een waarvan ze totaal uit het veld geslagen worden, een andere uitslag is eigenlijk niet aanvaardbaar voor de puinhoop die men al jaren aanricht in onze democratuur!

In Engeland wringt men zich in allerlei bochten om het Britse democratische referendum ongedaan te maken. In Amerika is het eveneens het zelfde liedje na de onvoorziene Nederlaag van de Deep State favoriet Hillary Clinton waar Barack Obama de allereerste president is in de geschiedenis die poogt zijn successor pootje te lichten!

De verkiezingen in Nederland kunnen opnieuw histories zijn na de VS en de UK. Dat is wat de gevestigde orde ook vreest met name in de woorden van Mark Rutte: “De Nederlandse verkiezingen kunnen de vallende dominosteentjes onderbreken”. Dat is wat men dus inderdaad vreest, een kettingreactie in geheel Europa waar de ondemocratische Bilderberg schaduw regering marionetten club uit het zadel gekegeld worden.

Veel mensen zijn de afgelopen jaren wakker geworden en niet iedereen heeft dit naar buiten toonbaar gemaakt. De peilingen kunnen ondanks het sleepnetwerk van grootschalige internet spionage niet zichtbaar in beeld krijgen hoeveel mensen er nu echt wakker zijn en verandering willen, … veranderingen eisen. De verkiezingen zijn echter anoniem, niemand hoeft zich bloot te geven, zijn/haar gedachten te openbaren.

Ik wens een ieder veel wijsheid.

— Henk Mutsaers

mijn FvD stemwijzer

Ga jij weer stemmen voor een ondoorzichtig coalitie akkoord wat je eigenlijk niet wilde?

de schaduw regering