Q this is big

De cannabisplant was een bedreiging voor ...

de cannabis plant
... voor BIG Business. Er is veel aandacht voor medicinale cannabisolie (medicinale marijuana) maar wat konden we nog meer doen, -- of liever gezegd, hadden we allemaal kunnen doen -- met de andere eigenschappen van de cannabis plant. Cannabis is super voeding, milieu vriendelijke en sterke kleding, brandstof, papier en een alternatief voor plastic en een alternatief voor vele soorten chemicalien. ..... Al die toepsssingen zijn even waardevol als de medische voordelen.
de groene revolutie van cannabis

We werden [worden] allemaal bedrogen


Om de totale invloed van de media de grote bankiers en hun belangen te begrijpen geeft de onderstaande korte documantaire inzicht (15 min). De video neemt je mee terug naar 1930 en geeft je inzicht in het verdraaien van de geschiedenis. De groene revolutie die toen plaats -- had -- kunnen vinden werd vakundig de nek omgedraaid vanwege de belangen van de opkomende olie industrie, de namaak voedingsindustrie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie en de belangen van de bankiers. Zie hoe de geschiedenis werd veranderd, vervalst, gemanipuleerd, de bevolking werd gehersenspoeld en velen weten nog steeds niet beter.

1. Hennipzaadmelk is gezonder voor mensen en de planeet en in slechts een enkel seizoen kan de gehele planeet zich hiermee gaan voeden als de productie weer zou worden hersteld. Overal waar mensen ondervoed zijn kan deze plant uitkomst bieden omdat hij zo eenvoudig te kweken is. In plaats daarvan sterven mensen en speciaal kinderen omdat de cannabisplant verboden is.

2. Van hennip produceer je kleding die supperieur is aan katoen. Inplaats daarvan hebben we dus katoen productie, goed voor bijna de helft van alle pesticiden gebruik in de landbouw. In een enkel seizoen kan dit dus teruggedraaid worden.

3. Hennip is sterker dan staal maar omdat het verboden is worden plastics toegepast die de gehele wereld nu vervuilen. Echter in een enkel seizoen .....
CBD medicinale cannabis olie

PVV (Geert Wilders), veroorzaakt zelf, de vluchtelingenstroom: Het is Israel, die achter de aansturing zit, van het Pentagon. Om al die landen te bombarderen, voor olie en Walstreet-bankiers-rente. Doordat het PVV zijn fondsen krijgt, uit deze hoek (Israel), is het juist de PVV, die de vluchtelingen stroom veroorzaakt. Helemaal, nu duidelijk werd, dat een Israelische generaal, 1 van de commandanten van ISIS is.

Je zal zien, dat vlak voor de verkiezingen, dit groots uitgemeten wordt, en dan gaat men weer opnieuw, massaal, op de oude partijen stemmen, die ook allemaal aangestuurd worden, door, 'het grote geld'. Er is geen politieke keuze. NOOIT geweest. De kleine nieuwe partijen, die wel verandering willen, worden door het huidige Nederlandse 1-partij-systeem, vakkundig buiten de politiek gehouden.

Daarom moest Pim Fortuin dood, en leeft Geert Wilders (PVV).

Alles draait maar om 1 ding: Het instand houden, van, de 'heilige', kanker-verwekkende, olie-dollar. Putin doorbreekt dat, en legt de westerse leugens bloot. Maar ook Putin heeft zijn agenda! Gas en olie controle. Dus daar schieten wij ook niet veel mee op.

Het hele VW-diesel schandaal, heeft maar 1 doel. Er moet 'iemand of iets', de schuld worden gegeven, voor de enorme luchtvervuiling, vooral in Engeland. Daar, waar hoofdzakelijk diesels rondrijden. Alle diesels gaan nu vervangen worden, door de nog giftigere benzine auto's. En de diesels, worden 2de hands verkocht, in derde wereldlanden. Allemaal omdat zonder olie, de dollar, 'geen cent meer waard', zal zijn.

Volgens mij, geldt hetzelfde, voor het PVV, en 'Geen Peil', scenario. 'Geen Peil', is eigendom van, de Telegraaf. Het zijn kat-vangers, om te voorkomen, dat mensen echt, op nieuwe, Euro-sceptische, partijen gaan stemmen. Maar deze partijen, worden door de huidige partijen, in de politiek geweerd. Als het erop aankomt, zullen PVV en 'Geen Peil', als een blad aan een boom omdraaien, en iedereen in shock achterlaten.

Maar dan zal het te laat zijn .... DickDe laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]