Zin & Onzin over Eten (eBoek)

zin en onzin over eten
Zin en Onzin over eten ... is eigenlijk een inkoppertje voor wie ook maar een -klein- beetje nadenkt. Maar ? we zijn allemaal zover van de natuur af komen te staan en de onzin in de media gaan geloven, ? we zijn in hoge mate gaan vertrouwen op het advies van de dokter, de di?tiste, in slaap gesust door het voedingscentrum, de -experts- op radio en TV, ? dat we onze toekomt in hoge mate hebben verkwanseld.
ben jij ook een proefkonijn?

 

Jeroen heeft de frustraties van zich afgeschreven over de domheid die hem dagelijks ter oren is gekomen in dit korte 9 pagina's lange eBoek: "Zin & Onzin Over Eten".

Wat we kunnen leren van de crisis landen ...
zoals Griekenland ? en zij die nog gaan komen?

 

Zij ? die het vermogen hebben behouden op een gezond lichaam kunnen in hun eigen levensonderhoud blijven voorzien. Voeding kan immers ten alle tijden zelf gekweekt worden. Wat je daar voor nodig hebt is ? een gezond lichaam die al het werk kan doen. Mensen die -onnadenkend- hun gezondheid hebben verkwanseld zijn simpelweg afhankelijk van hen die wel gezond zijn, nog niet aangetast door, ? of bewust in het leven staande.

De onnadenkenden zijn dan afhankelijk van ziekmakende voeding of moeten wachten tot die anderen voldoende heeft om te kunnen delen of zo vermogend zijn dat ze zelf kunnen delen. Maar in tijden van crisis is dan het begrip vermogend nog wel gekoppeld aan geld? Is dan het -vermogend zijn- niet meer en meer een optelsom van bewust geleefd hebben en nog in het bezit zijn van een gezond lichaam en geest die de energie heeft om nieuwe taken te gaan verrichten en aan te leren?

Lees Jeroen zijn: "Pleidooi voor een gezond verstand".

eBoek: "Zin & Onzin Over Eten".

Rechts klik en download het eBoek op je computer.
? of klik en openen in een nieuw tapblad of nieuws venster.

? Henk Mutsaers

P.S. We zijn ook allemaal gaan vertrouwen op ? de bankdirecteur. Maar ? dat vertrouwen is inmiddels wel de bodem ingeslagen ? hopelijk(?) Moet je over deze laatste zin nog nadenken, ?heeft het downloaden van Jeroen zijn eBoek dan nog wel zin? Ben je dan niet te ver verzonken in het moeras van oude dogma's, vooroordelen en pure hersenspoeling?


 

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio