Tussenwoning te koop in Geertruidenberg

huis kopen in geertruidenberg
Voor de mensen die niet uit de regio komen en op zoek zijn naar een woning heb ik op deze pagina in het kort wat informatie verzameld die mede doorslaggevend is / kan zijn bij de aankoop van een nieuwe woning. Op de plategronden staan niet alle bedrijven, winkels, cafe's, etc vermeld want niet ieder bedrijf heeft de kracht van Google Maps ontdekt.
huis kopen koestraat 26 Geertruidenberg

Woning te koop Koestraat 26 Geertruidenber


Geertruidenberg is inmiddels net 800 jaar voorzien van Stadsrechten maar eigenlijk een klein plaatsje ingesloten door het water van de vestingswerken en rivier de Donge. Het mooie historische marktplein met enkele restaurants en winkels is echter een van de mooiste marktpleinen van Nederland. Daar staat het huis dus slechts 150 meter vandaan.

huis kopen

Linksboven in de onderstaande plattegrond is de basisschool aan de Elisabethstraat.

huis te koop koestraat 26 Geertruidenberg met veel voorzieningen in de nabijheid

Te voet is het slechts 15 tot 20 minuten lopen naaqr het centrum van Raamsdonksveer, met de auto sta je daar binnen enkele minuten.

geertruidenberg naar Raamsdonksveer

Het centrum van Raamsdonksveer biedt nog meer winkels, Horeca en andere voorzieningen

centrum Raamsdonksveer

In 1213 kreeg de plaats bepaalde marktrechten en daarmee bevestigde de graaf haar stadsrechten. De beweringen dat de plaats daarmee stadsrechten verwierf zijn omstreden, alsmede de claim dat men de oudste stad in het graafschap Holland is. In 2013 vierde de stad Geertruidenberg wel het 800-jarig jubileum. Vanwege de strategische ligging kon de plaats zich voorspoedig ontwikkelen, en werd ook wel "Sleutel van Holland" genoemd. Lees meer over de rijke en bewogen geschiedenis van Geertruidenberg. Bron Wikipedia

Geertruidenberg aan de Biescbosch

Geertruidenberg ligt nabij natuurpark de Bieschbosch aan de Bergsche Maas, Recreatiepark de Kurenploder te Hank en de grote jachthaven in Drimmelen. Grote plaatsen in de buurt zijn Oosterhout en Breda.

Geertruidenberg - Raamsdonksveer

help jij mee koestraat 26 geertruidenberg Huis te koop
Huis te koop

Lokatie: Wie, Wat, Waar
Vortex Energy Saver
Herken jij een voordeel?
Meer info Huis te Koop: Foto's | Video | 360 video | en de prijs bekijk je op: | Funda |

 

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio