Maak je wifi verbinding veiliger

Dat wifi straling een groot probleem is weten we inmiddels al wel, maar wat kun je er aan doen als je niet (altijd) direct verbonden bent met internet via een kabel? Er blijkt dus ook een oplossing te zijn die de wifi verbinding beperkt tot een minimum, alleen als je het echt gebruikt en niet vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week.
electrosmog

Maak wifi minder schadelijk

Van de week was ik bij bouw bioloog Richard Bruijne, iemand die kijkt naar milieu en gezondheid zaken bij de bouw / verbouwing / voordat je een aanvang maakt met de werkzaamheden en je dus nog allerlei zaken eenvoudig kan implementeren. Er zijn echter ook zaken die nadien eenvoudig op te lossen zijn …. als je ze tenminste weet?Minder straling, zelfde gemak. Maak uw internetverbinding toegankelijk vanuit het hele huis of kantoor en minimaliseer tegelijkertijd de elektromagnetische straling, met de stralingsarme WiFi accesspoints van JRS.

Wist u dat gewone WiFi-routers voor draadloos internet onnodig 10 keer per seconde, 24 uur per dag een signaal afgeven, ook als ze niet worden gebruikt? Vooral deze 10Hz pulsering geeft bij velen gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid en concentratieproblemen. De stralingsarme JRS Eco-WiFi routers bevatten speciale firmware die de zender voor 90% van de tijd uitschakelt als de WiFi niet gebruikt wordt. Dit levert een meetbare factor 10 vermindering op van de straling bij de router.

Met de stralingsarme Eco-WiFi van JRS vermindert u het gezondheidsrisico.

- Verminder WiFi-straling met 90% in stand-by: signaal wordt slechts éénmaal per seconde
verstuurd of minder (instelbaar). De doorvoersnelheid en netwerkstabiliteit blijven gelijk.
- Tot 95% verlaging van het zendvermogen, instelbaar (het bereik van de router wordt kleiner).
- Opties voor volledig (100%) uitschakelen WiFi-straling (bekabeld werken blijft mogelijk):
- Instelbare tijden voor automatisch 100% uitschakelen (bijvoorbeeld 's nachts)
- Aan/uit-schakelaar voor WiFi-zender.

Eenvoudige installatie.
De JRS Eco-WiFi router is een los accesspoint en wordt met een standaard netwerkkabel op uw internetmodem aangesloten. Alle instellingen en functies daarvan kunt u gewoon blijven gebruiken. Vervolgens schakelt u de ingebouwde WiFi-optie van uw bestaande modem uit, omdat deze functie wordt overgenomen door de Eco-WiFi. Meestal kunt u dit eenvoudig zelf doen via de browser of laten doen door de klantenservice op afstand.

De straling bij de laptop (of ander draadloos verbonden apparaat) blijft onveranderd. U kunt het zendvermogen van de WiFi-adapter in uw computer desgewenst via Apparaatbeheer lager instellen. Stralingsvrij werken via bekabeld internet geeft de minste risico's op gezondheidseffecten.

Te bestellen via: www.bestpreventshop.com
Meer info bouw bioloog Richard Bruijne


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?