Q this is big

Wetenschappers Ontdekten Een Van De Grootste Geluksgevoel Factoren.

geluksgevoel
DE WETENSCHAP VAN JE GELUKKIG VOELEN.
Wie had gedacht dat zo'n simpele handeling een dergelijk diepgaand effect op het niveau van je geluk in het leven zou kunnen hebben? In onderstaande video zie je dit super eenvoudige experiment zich ontvouwen.
geluksgevoel

Dit is wat er gebeurd:

De presentator vraagt eerst wat jou gelukkig maakt,
- plezier maken,
- uit eten gaan met vrienden,
- geld verdienen,
- … ???

Denk hier eens over na. Wetenschappers hebben aangetoond dat een van de meest voorkomende factoren van het geluksgevoel eenvoudig is gerelateerd aan hoeveel dankbaarheid je toont. Denk daar maar eens een seconde over na.

In het experiment uit de video werden een aantal mensen de volgende vraag gesteld:

Elke deelnemer werd gevraagd om hun ogen te sluiten en te denken aan de persoon die heel belangrijk was in hun leven. Iemand waardoor ze geïnspireerd werden, positieve invloed had op hun leven, iemand die iets belangrijks voor ze gedaan had. En er werd gevraagd hierover zoveel mogelijk op te schrijven.

De meesten dachten toen dat het "geluk vinden" experiment wel voorbij was.

De volgende vraag verraste een ieder; "Ga die persoon nu eens bellen"

De volgende vraag verraste ze nog meer; "Lees daarna eens voor wat je net opgeschreven hebt"

Of nu die persoon al overleden is, lees het bericht eens hardop voor. Of je nu de Voice mail krijgt, spreek het bericht in. Nog mooier, je krijgt de persoon aan de lijn en je leest al je gedachten voor.

Uit al de onderzoeken die er gedaan werden naar de ervaring van iemands geluksgevoel was er geen enkel dat hoger scoorde dan het tonen van je dankbaarheid.

Bekijk de videoBron Upworthy YouTube kanaal

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]