Werk jij ook 5 uur per dag GRATIS voor een ander?

geld waarde
Werk jij ook het grootste deel voor een ander inplaats van voor jezelf? Een rare vraag, of ben jij je daar al lang van bewust? We betalen immers met z'n allen minstens 62% aan directe en verborgen belastingen. Wat echter nog veel erger is, het schamele restant is niet waardevast, totaal waardeloos dus als ruilmiddel. En was geld nu niet juist bedoeld als ruilmiddel?
geld waarde

Hoeveel is jouw werk nu echt waard?

Jij en ik ruilen ONZE tijd voor GELD.

"Each peso [or dollar/Euro] is a contract between the government and the peso holder. That contract guarantees that each peso -- as a unit of value that the holder has worked hard to get -- will be worth as much tomorrow as today. If the government breaks the contract, it's breaking the law. The only role of government in the economy should be to guarantee the integrity of market transactions." -- Domingo Cavallo Finance Minister of Argentina

Elke Euro is een contract tussen de overheid en de de munthouder (jij). Dat contract garandeert dat elke Euro - als waardemiddel waar de houder hard voor heeft gewerkt om het te verwerven - morgen evenveel waarde vertegenwoordigd als vandaag. Als de overheid dat contract verbreekt, overtreed de overheid de wet. De enige rol van de overheid in de economie is de integriteit van markt transacties te garanderen.

Dat klinkt heel logisch toch. Maar wij zitten ten eerste in een economie waar "rupsje nooit genoeg" zich laaft aan onze arbeid. Of, …. ons als een parasiet leegzuigt.

Want buiten de belastingen is er nog zoiets als rente betalen.

Rente betalen.
Van wie is dat geld dan?

Van de overheid?
Nee, het is van de bank.

En waar haalt de bank dat geld?
Die toveren dat geld vanuit het niets met een druk op de computer.

We betalen dus rente over … gebakken lucht?
Ehh, … ja!

Dan zijn er nog de Europese en Amerikaanse overheid die al sinds enkele jaren kwantitatieve verruiming toepassen. Zeg maar een digitale geldpers die al die euro's bij ons in de portemonnee steeds minder waard maken. Elke maand , ….. ELKE maand worden er zo 80 miljard Euro's bijgedrukt en aan de andere kant van de oceaan 80 biljoen dollars ... digitaal bijgedrukt, ja inderdaad gedrukt, … een drukje op een knop wat staat tegenover vele, vele uren noeste arbeid van ons.

Pure diefstal dus, contractbreuk.

Prof. Dr. Eduard J Bomhoff hoogleraar economie aan de Universiteit Nyenrode en directeur van NYFER [Forum for Economic Research] gaf in 2002 een lezing en stelde dat een biljet van 100 dollar nu 100 jaar later nog maar 2 dollar in koopwaarde vertegenwoordigd.

Sparen, ha, ha. Wat een sprookje.

1400 miljard in onze pensioenpot, de grootste pensioenpot ter wereld.
Een veilig pensioen met deze inflatie en geld dump methodes?

En dan krijg je een brief van de belasting. U was slechts een dag te laat met het betalen van uw belasting en gezien uw betalingsgeschiedenis zullen wij dit deze keer niet beboeten.

Dankjewel.

Dankjewel meneer de dief, meneer de @1%&^#*(%$#@)

Maar het gaat nog verder. Ons financieel systeem is gestoeld op toenemende winstcijfers om de kurk drijvende te houden. Dat laatste lukt al een tijdje niet meer en het vertrouwen in de munt is momenteel geheel zoek. Het "systeem" dient gereset te worden. Maar wie moet er dan geld in gaan leveren, de mensen die er al die jaren van geprofiteerd hebben? Of komen ze dat halen bij de grootste groep?

Wij?

Is daarom onze pensioenpot van 1400 miljard op een duistere namiddag verhuist naar Europa. De politiek kan dan altijd zeggen; "Dat hebben wij natuurlijk nooit voorzien?"

- Henk Mutsaers

Alle drie de onderstaande video's heb ik natuurlijk zelf helemaal bekeken. Mijn vraag is nu:

Wat Ga Jij Doen 15 Maart ? Ik zou graag kiezen voor bindende referenda, ...


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio