Weermodificatie, de bewijzen stapelen zich op!

weermodificatie
Voor de gek houden, beetnemen, bedotten, gefopt worden of letterlijk bedonderd worden. Hoe lang kan iemand daar mee door gaan en daar mee wegkomen? Lang heel lang is mijn ervaring de afgelopen jaren. Onverschilligheid, wat kan ik daar aan doen, dat kan toch niet waar zijn. ....
weermodificatie

Weermodificatie:

Opwarming of is er iets anders aan de hand?

Maar er zijn burgers ter wereld die er hun levenstaak van maken van de ondenkbare, ongelovige gebeurtenissen. Die zaken tot de bodem uitzoeken. Instanties bellen, openbare data opvragen, een dagelijks foto actief aanleggen en daarbij de plaats en tijd noteren. De foto's bestuderen en vaststellen dat er verschillen zijn in de vliegtuigstrepen aan de hemel. Aan de hand van die bevindingen werd er een foto collage samengesteld en uitgedeeld met het verzoek aan medeburgers om ook eens op deze zaken te letten en terug te rapporteren.

We hebben het over Rosalind Petersen: President of the Agriculture Defense Coalition, zij was werkzaam om te onderzoeken waardoor een bepaalde oogst mislukt was. Zij was dus beroepsmatig gewend om de natuur te beoordelen en daar met kritische ogen naar te kijken. Gedurende tijd zag ze dat de bomen er minder florissant bij stonden, ze hadden "ergens" onder te lijden, maar wat?

Alle auto's moeten steeds schoner

De lucht wordt steeds vuiler


Via, via en veel onderzoek kwam ze achter een giga database van alle waterbronnen die bemonsterd werden sinds 1972. Deze database bleek openbaar en ze begon te werken aan deze mega puzzel. Het bleek dat er vanaf de negentiger jaren een toename was van gifstoffen in deze monsters over de gehele linie. Konden deze gifstoffen komen van industriële gebieden, aangevoerd door de wind. Maar nee, uiteindelijk was er slechts een enkele conclusie mogelijk, er was een een op een verband met de vliegtuigstrepen. Bekijk de video van Rosalind Petersen en verbaas je over het jarenlange grondige onderzoek was zij heeft gedaan.weer modificatie Kennedy
weer patenten

Noot: Weermodificatie, alle boeren in de wereld dromen ervan als zij dit zouden kunnen toepassen, Geen enkele oogst zou meer mislukken vanwege overvloedige regenval of langdurige droogtes. De machthebbers en hun militaire machten weten dit echter ook en zouden dit kunnen toepassen als politiek wapen.

Weermodificatie is inmiddels al langere tijd een feit en wordt op wereldwijde schaal toegepast, … maar niet in "ons" voordeel. Daarbij zijn de toegepaste chemische stoffen in de lucht een grote aanslag op gezondheid van de wereld bevolking.

Maar dan treft dat toch ook de veroorzakers?

Je hebt gelijk, ware het niet dat deze mensen precies weten wat er gebeurd en waar. Zij kunnen zich dus naar andere minder belaste plaatsen begeven, ander schoon water drinken en niet vervuilde groenten eten en omdat zij zich bewust zijn van deze zaken ook hun lichaam detoxen.

notice intent

Maar al die ongelovige mensen die schouderophalend naar de lucht kijken naar die onschuldige "condensstrepen"?

geoengeneering

Nog nooit in de geschiedenis is er op dermate grote schaal met medeweten van de internationale machthebbers en goedkeuring van landelijke overheden een misdaad tegen de mensheid begaan van deze omvang met schadelijke gevolgen voor de mensheid, het dierenrijk en de natuur.

De vraag is: "Hoe lang kunnen we dit nog laten gebeuren?"

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio