Wat wordt JOUW bijdrage aan 2017?

dit artikel kan sporen nepnieuws bevatten gedachtenvoer
gelukkig nieuwjaar 2017

Blijf je gewoon de spionage robots gebruiken zoals Google (alternatief Startpage), Facebook (alternatief vk.com / seen.info / minds.com en meer). Blijf je gewoon Windows gebruiken en Mac OSX (alternatief Lunix). Maar meer belangrijker ?

Blijf je het beleid van de overheid GOEDKEUREN door jouw stem te geven op een van de politieke partijen die onderstaande zaken verzwijgen en verhullen. Dit artikel kan heel kort zijn. Ik wens je veel wijsheid. En zoals een Amerikaanse president zei in gelijk luidende woorden (Bush). "You are either with us or against us". Je bent of een mede strijder tegen het kwaad, of je bent tegen ons.

Vind je dat de Chemtrails moeten stoppen, de global warming hoax moet eindigen, we weer echte organische voeding in de supermarkten moeten krijgen en geen GMO, dat er uitsluitend onafhankelijk goedgekeurde medicijnen, vaccinatie etc gebruikt mogen worden, dat we weer echt waardevol geld krijgen, dat we eerlijke belastingen krijgen, dat er net als in Zwitserland eenvoudig per bindend referendum gestemd kan worden. etc etc.

Velen zullen zeggen, dat zal nooit gebeuren! Maar, ? dan blijf je dus wel het in en in verrotte en corrupte systeem ondersteunen en dat beleid goedkeuren met JOUW stem? Nogmaals, ik wens je veel wijsheid.

Wat wordt jouw bijdrage aan 2017?

? Henk Mutsaers

100 procent

Gedachtenvoer in beeld

gedachtenvoer in beeld

Enkele gedachten voor 2017

Geluk bestaat niet buiten onszelf, waar we het meestal zoeken, maar in onszelf, waar we het zelden zoeken.
-- Lode Marley

Je kunt geen volledige vrede voor jezelf verwerven, zonder vrede voor iedereen te beogen.
-- Boeddha

Tussen een gebeurtenis en jouw reactie bevindt zich altijd een ruimte waarin je kunt kiezen hoe je reageert.
-- Viktor E. Frankl

Alvorens je te beklagen, is het nuttig jezelf deze vraag te stellen: zou ik een ander willen zijn?
-- Godfried Bomans

Wacht niet af. Verdeel een groots plan in kleine stappen en zet de eerste stap nu.
-- Indira Gandhi ?

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio