Vitaminesupplementen opnieuw in kwaad daglicht

supplementen
Volgens de Amerikaanse CDC (Centrum voor ziekte controle), en de internationale media nemen dit verhaal gewoonlijk altijd over, zijn voedingssupplementen behoorlijk gevaarlijk en zouden zelfs meer als 10.000 ziekenhuis opnames veroorzaken. Type maar op Google in: "vitaminesupplementen gevaarlijk" en je krijgt een hele bloemlezing over de gevaren.
supplementen gevaarlijk

Voedingssupplementen gevaarlijk

 

Het tegendeel is waar. Richt alle aandacht op gezonde zaken en je houdt de aandacht weg van de zaken die echt gevaarlijk zijn: "medicijnen". Dat zijn de echte "killers". Steeds meer mensen zijn aan het ontdekken dat medicijnen gevaarlijk zijn en meer niet dan wel, gewoon niet werken!

goedgelovigen

Veel van de twijfelaars, neem ik nu wel of geen supplement, worden weer op het verkeerde been gezet. Dit durf ik gewoon misdadig te noemen. Ik weet als geen ander van onder andere intracellulaire testen dat mensen die een volledig toereikende voedingsstatus hebben uiterst zeldzaam zijn. Waarom? Omdat met alle milieuproblemen, pesticiden, GMO voeding. elektrosmog, Chemtrails, etc, het lichaam veel meer essentiële stoffen nodig heeft als vroeger. Onze moderne voedingsketen zorgt er echter voor dat zelfs biologische voeding tekorten vertoond in de meeste gevallen. Daarom neem ik zelfs supplementen terwijl ik een deel van mijn voeding zelf maak op mijn volkstuin.

volkstuin

Hier is de video van de Alliance for Natural Health die e.e.a. duidelijk maakt:De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio