Q this is big

New World Awakening
Ontwaken in een nieuwe wereld

Thomas Paine
Maandag 26-02-2018 weer eens een hele dag video's zitten kijken, op zoek naar informatie waar je niet alleen wijzer van wordt maar ook nog ideeën uit kan putten om je leven richting te geven. Met de opgedane kennis van de afgelopen 15 jaar heb ik al besloten om een radicale verandering tot stand te gaan brengen, een positieve nieuwe richting in slaan. het geen ik wil kan simpelweg niet te realiseren zijn in Nederland, onbetaalbaar en een te veel te veel vervuilde lucht.
new World Awakening


Ik ben er van overtuigd dat de revolutie en het grote ontwaken ook hier gaat plaatsvinden en dat die tweede Amerikaanse revolutie zijn tentakels over de hele wereld zal uitstaan en positieve verandering zal gaan brengen. Maar kan ik daar op wachten? Het antwoord is volmondig nee. En de keuze is gevallen op een kleine gemeenschap om daar te pogen wat neuzen in dezelfde richting te krijgen. Goed voorbeeld doet immers volgen. De komende wereldwijde veranderingen op vrijwel elk front zullen een schok zijn voor velen en een verademing, een opluchting voor anderen.

- Henk Mutsaers P.S. de andere delen vond ik niet de moeite waard
De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]