Q this is big

Gaat de robot jouw baan overnemen?

robot
"Mensen hoeven niet te reageren op deze baan". Dat zou wel eens een advertentiekop kunnen zijn in een hightech magazine. Want, ... de robot komt eraan en gaat meer banen overbodig maken dan je nu denkt. Het zal mijn tijd wel uitduren, eh ja, als je een overzienbare tijd moet overbruggen naar je pensioen. Ik kijk er nu ineens heel anders tegen aan nu ik deze video gezien heb. Jouw volgende auto kan zomaar ineens een robot zijn. Die rijden immers nu al vele malen veiliger als jij. Binnenkort in de showroom.
self driving car


Halverwege de 17 de eeuw begon in Engeland de industriele revolutie die zich snel uitbreidde over de rest van Europa. Deze revolutie duurde nog twee eeuwen.

In het begin van de tachtiger jaren verschenen in alle grote bedijven computers. Het zichtbare begin van de digitale revolutie waar we nu dankzij internet allemaal en elk uur van de dag mee werken. Pas zo'n 35 jaar geleden dus. We zien dat die veranderingen wel erg snel zijn gegaan.

Er zijn nog mensen die denken dat na de Turken en de Polen er nu vluchtelingen klaar staan om onze arbeidsplaatsen in te nemen. Zowel de hoog als laag geschoolden krijgen competitie. De robot revolutie gaat nu van start.

Ze krijgen geen minimumloon, kunnen vaak werken in het donker, zonder verwarming, worden niet ziek, hoeven geen vakantie, hebben geen acht urige werkdag. Maar wat kunnen robots niet? Of liever gezegd, ... nog niet?

De robots zullen in het verlengde van de digitale revolutie de wereld veranderen zoals wij hem nu kennenDe laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]