De toekomst is voor hen die ....

vertrouewen hebben
Nog nooit tevoren zien we zoveel zaken in een stroomversnelling plaatsvinden in deze wereld. Op verschillende fronten wordt oorlog gevoerd, een record aantal mensen slaan op de vlucht. Alles wordt in het werk gesteld door de Nieuwe Wereld Orde om op alle fronten tegelijk paniek en wanorde te zaaien. Men heeft haast want de wereldbevolking dreigt te ontwaken …..
de toekomst is voor hen die

Ontwaken uit een diepe coma

Zo zou je het wel kunnen omschrijven. Zo zullen de mensen zich voelen als men zich bewust gaat worden wat er voor spelletjes gespeeld worden/werden in het geheim. Valse vlag operaties die aan de lopende band ten uitvoer werden gebracht om ergens een oorlog te creëren, een land binnen te kunnen vallen, zogenaamd legitiem, met de steun van de vals geïnformeerde burgers en zelf opgezet of gesteund verzet. Ook nu draaien de oorlog propaganda machines op volle toeren, er moet immers oorlog komen om nog meer wanorde te creëren zodat de totale wereld macht in handen komt van slechts een enkele partij. Een lang lopende planning MOET nu snel ten uitvoer worden gebracht want ‚ze' hebben het getijde tegen, nu meer mensen ontwaken uit een diepe coma. (Zie video)

Ruim twee jaar geleden schreef ik het artikel Het einde van de oude wereld, met als ondertitel: Wat zou jij doen als.... de wereld in brand staat maar niemand het nog weet! Het artikel werd 450 keer gedeeld via de sociale media in die tijd, niet veel mensen dus die al uit hun coma ontwaakt waren … of het lef hadden om het artikel te delen. Anderhalf jaar geleden werd de toonzetting al een beetje indringender met de verloren generatie wat ook weinig reacties kon ontlokken buiten wat gemakkelijke opzeggingen van de nieuwsbrief.

Gehersenspoeld, apathisch, niet mijn pakkie-an? Of... nog geen kant gekozen?

De toon wordt nog wat indringender maar opnieuw geen reacties van de mensen die druk zijn hun volgende vakantie te plannen. NU komt het allemaal wat dichterbij en dreigt er weer oorlog tegen Rusland omdat dit land (vals) beschuldigd wordt van het neerschieten van de MH17.

Naar aanleiding van de video; "The greatest truth never told" schreef / vertaalde ik: Kennis geeft macht maar in hoeverre sta ik open voor het nieuws, ik bedoel het echte nieuws. Niet het nieuws wat je aangeboden krijgt op een presenteerblaadje op TV en de radio, kranten, magazines etc. Dat nieuws is allemaal voorgeprogrammeerd. Nee, ik bedoel het nieuws waar je zelf actief naar op zoek gaat, connecties zoeken, zaken met elkaar verbinden en je eigen conclusies trekken.

Allemaal artikelen om mensen uit dat coma te krijgen voordat ….. voordat de gehele wereld is omgetoverd tot een nachtmerrie. Waar je mensen hebt verloren aan de zinloze praktijken als chemotherapie en vaccinaties. Waar je mensen mogelijk gaat verliezen aan het ebola virus omdat zoals bij de meeste mensen hun immuunsysteem totaal ontwapend is, beroofd van alle essentiële voedingsstoffen.

Maar als we de conclusies uit onderstaande video mogen geloven komt die bewustwording langzaam maar zeker in een stroomversnelling en is het daarom dat de NWO zo'n haast hebben met het creëren van totale chaos.

-- Henk Mutsaers

oude machten gedoemd om te verdwijnen
gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?