Moeder uit ouderlijke macht gezet na weigering kinderen te laten vaccineren in Belgie.

zeg nee tegen verplichte vaccinatie
Verplichte vaccinatie, deze waanzin vond al plaats in verre landen waar je niet als vakantieganger werd toegelaten. Je kan dan echter de keuze maken om dat land links te laten liggen als je goed geïnformeerd bent over de << gevaren >> van vaccinaties. Wat echter als je verplicht wordt om je kind te laten vaccineren en het gebeurd nu eens niet in een ver land maar gewoon dichtbij net over de grens in Belgie? Hoe radeloos ben je dan als goed geinformeerde ouder?
noodkreet Belgische ouder tegen verplichte vaccinatie

Kan de OVERHEID het eigendomsrecht claimen van JOUW kinderen ?

Deze week stond een artikel van Mike Adams "the Health Ranger" weer bijzonder in de belangstelling; "Hoe worden vaccinatie gemaakt?"

Het artikel scoorde tweede paasdag bijna 4.400 bezoekers, een hot item wat mensen duidelijk bezig houdt. Op gedachtenvoer en uitdaging.net vindt je vele artikelen over de gevaren van vaccineren en juist dit weekend bekeek ik de zesde aflevering van de zeven delingen serie; "The truth about vaccinations"

Zelf heb ik over dit onderwerp tezamen met Mies Kloos al een artikel staan wat deze zaken duidelijk aan de kaak stelt. Als goedgeïnformeerde ouder(s) maak je dan de keus om je kind(eren) niet te laten vaccineren, … en terecht !!

Gisteren tweede paasdag kreeg ik deze noodkreet van een ouder uit Belgie:

"In mijn geval, kinderen afgenomen en ik denk dat ze ze achter mijn rug gevaxxed hebben, nu zoek ik een advocaat of eender wat dat mij zou kunnen helpen ze weer terug te krijgen, (ik sta onder schuldbemiddeling 70 euro per week), ik ga bijna opnieuw bevallen, ik weet het, niet het ideale moment om zwanger te worden, maar pleegzorg laat me niet met rust en ik voel me zo klein tegenover hen, 1 ding dat ik niet goed vind en ze vinden mij niet goed, wat moet ik hier tegen doen en hoe mij wapenen hiertegen? Ik weet het niet meer, ik zoek hulp, ik wilde ze ook thuisles geven, maar das ook helemaal misgelopen, ze zijn 3 en 4 en de schoolplicht begint pas vanaf 6, dus ik begrijp niet waarom ik als moeder, niks meer te zeggen heb, omdat ik een beetje anders aankijk tegen de maatschappij, ik voel me zo door het slijk gehaald, opgejaagd als een wild beest, en aan de schandpaal gehangen, ik vind geen advocaat, nog heb ik geld, wel via ocmw heb ik hulp, en omdat ik mij in deze lage klasse bevind, gebeuren deze dingen bij me, ik las het artikel en heb gereageerd, sorry moest je iemand weten?

Mijn kinderen zijn gelukkig wel bij mijn familie geplaatst maar de communicatie verloopt echt niet goed, ik durf niks te vragen of zeggen of er komt ruzie van en daardoor voel ik me nu schuldig want hebben ze daardoor de vaccine kunnen doorzetten, ik moet iets gaan doen.

Ik heb mijn twee meisjes ook zelf zonder dokter en vroedvrouw ter wereld gebracht en met deze zal ik dat ook weer doen, maar help gewoon, pleegzorg laat me niet met rust, ik heb heel moeilijk gezeten, maar iedereen verdient toch een nieuwe start".

Ik noem het misdadig dat een overheid claimde het eigendomsrechten te bezitten over de lichamen en persoonlijke beslissingen van burgers. Een gruwel net zoals in de VS al kinderen verplicht werden behandeld met Chemo wat de ouders eveneens zeer terecht geweigerd hadden. De noodkreet die mij bereikte is van een moedige ouder die wij als samenleving toch niet alleen kunnen laten staan …. toch ... ???

... en al dagen blijft het ijzingwekkend stil. Is er in Belgie geen advocaat die zelf ook kinderen heeft en de << GEVAREN >> van vaccineren kent en zich hard wil maken tegen de wettelijke vaccinatie plicht in Belgie die in strijd is met de grondbeginselen van de << RECHTEN >> van de mens !!


Hoe komt het dat er, met al deze historische feiten, toch zoveel waarde wordt gehecht aan vaccinaties, zodat deze op steeds groter wordende schaal wordt toegepast? Lynne McTaggart raakte gedurende haar eigen genezingsproces geïnteresseerd in de geneeskunde en leerde zichzelf onderzoeksverslagen lezen. Zij schrijft in de inleiding van haar boek "Wat Artsen Je Niet Vertellen":

Op de universiteit was ik totaal niet voorbereid op de merkwaardige, dikwijls totaal verwrongen logica van medische onderzoeksverslagen. Allerlei behandelingen bleken ingevoerd zonder veel of zelfs maar enige feitelijke wetenschappelijke onderbouwing. Onderzoeksuitslagen die twijfel aan de effectiviteit van een bepaald geneesmiddel deden rijzen, werden met gejuich als bewijsstuk van succes begroet. Ernstige en slordige fouten in de opzet van onderzoeken waren over het hoofd gezien en uit sommige onderzoeken bleek duidelijk , dat bepaalde medicijnen kankerverwekkende waren. Toch zag je topwetenschappers vrolijk om de cijfers heen slalommen om maar niet te hoeven erkennen wat er zo zonneklaar uit kwam. Dit is geen wetenschap, dit is een zo vastgebakken, ingeworteld geloofssysteem, dat elk er niet mee strokend feit praktisch wordt afgedaan als heiligschennis.

Lees de Geschiedenis van Vaccineren en Ken de Feiten


Er blijken andere mogelijkheden te zijn, ook in Belgie (2014) berichtte de collega web site wanttoknow. Geen straf Belgische ouders voor vaccinatie-weigering!

— Henk Mutsaers

Idee, hulp? mail mij en ik stuur de mail door!

LET OP: video wordt alleen vandaag 19-04-2017 vertoond
I freed a thousand slaves I could have freed a thousand more
if only they knew they were slaves.

- Herriet Tubman

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio