Verkiezingsuitslag 2017 teleurstellend, ...

verkiezingsuitslag 2017
Met de hoge opkomst had ik de hoop nog dat Nederland aan het wakker worden was. Die hoop werd al tijdens de eerst exit pol diep de grond ingeslagen. Heel diep. Wat een deceptie, wat een vals hoop, Oh Nederland let op uw saeck. lees verder
verkiezingsuitslag 2017 de chemtrail slingers hangen weer op

Nederlanders nog steeds in een diep coma !!

Op zijn minst hadden de Nederlanders toch kunnen bevroeden dat na de Brexit in Engeland en de verkiezingen van Donald Trump, de schandalen rondom Hillary Clinton en het blootleggen van pedo netwerken in de VS, beter bekend als Pizzagate dat er iets ernstig mis is in de politieke wereld? Maar nee, kennelijk zwichten de Nederlanders nog steeds voor het staatsmedia leugencircus gevoed door de politieke elite, het politieke kartel.

Teveel de tanden gepoetst met de hersenfunctie aantastende fluoride tandpasta soms?


Tijdens de verkiezingsdag 15 maart en gisteren "the day after" hingen de slingers weer keurig in de lucht. Opgehangen door de Nieuwe Wereld Orde, de schaduw regering, ook wel de Deep State genoemd. Die slingers, beter bekend bij een kleine minderheid als Chemtrails, kraaiden de "Victory", de overwinning van onze overheersers. De val van de dominostenen was onderbroken, de EU agenda kan weer verder uitgerold worden en dat alles natuurlijk met verhoogde snelheid.

De Nederlanders blijven gevangenen van de Matrix, het land van de onwetenden, zonder uitzicht op de echte wereld. De echte boze buitenwereld, o zo zichtbaar voor diegene die het willen zien. Oh Nederland let op uw saeck.

Hoe is het mogelijk vraag ik mij af, dat de Nederlanders, die altijd prat gaan op; "Mij maak je niets wijs", zich zo laten inpakken, besodemieteren, voor laten liegen door de politieke leugenmachine?

Nog steeds wordt de leugen uitgedragen van 9/11 nu aangevuld met de Summer of rage, het Oekraïne sprookje en het Nederlandse MH17 drama waar onze VVD voorman een zeer duistere rol in speelt. Het spreekwoord: "De leugen regeert", krijgt in deze wel een hele lugubere betekenis.

Maar blijven die dominostenen dit jaar wel staan?

Na de klaarblijkelijk volgzame Nederlandse diepslapers komen de Fransen aan zet. Gaat daar de strijd ook zo eenvoudig gewonnen worden door de Bilderbergers, de marionetten van de schaduw regering? De Fransen die er om bekend staan strijd te kunnen en willen leveren als ze ergens van overtuigd zijn. Hoe zit het met het kennisniveau van deze natie?

En, … nog belangrijker, … wat gaat er de komende weken en maanden nog meer aan het licht komen? Gaan er nog meer cruciale documenten gelekt worden via Wikileaks na Pizzagate en Vault 7 … ?

De grote vraag wordt dan: "Hoe gaan de Nederlanders daar op reageren, … geschokt, … ongetwijfeld. Oh Nederland let op uw saeck

Gezien het grote aantal onthullingen zou het mij niets verbazen als dit komende kabinet de rit niet uit gaat zitten. Gaan we dan wellicht het record van Belgie nog verbreken, 541 dagen zonder regering? Oh Nederland let op uw saeck.

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio