Q this is big

VS verkiezingen, zal het media draaiboek kloppen?

media mind control
De komende dagen draaien de media weer op volle toeren om alle leugens te verspreiden. Het draaiboek waar elk mogelijke scenario ten uitvoer gebracht kan worden ligt klaar, elk mogelijk scenario want het nieuws staat immers onder controle. Er kan natuurlijk wel eens "iets" fout gaan zoals bij 9/11 waar gebouw zeven nog vol in beeld stond toen men het nieuws bracht dat "gebouw zeven zojuist ingestort was". Maar zelfs daar kan je mee wegkomen blijkt uit de geschiedenis.
wereld nieuws


Het Poolse televisie netwerk TVP1 zond de Clinton Cash documentaire waarin de financiële "onduidelijkheden" rond de Clintons werden getoond uit. De voorzichtige conclussie, een criminele familie. Als kritische kijker en luisteraars komen dan ook alle media die dwepen met de Clintons op mijn persoonlijke zwarte lijst te staan. Ik luister / kijk er nog wel naar maar onderzoek ELK bericht dat deze media verspreiden aan een kritisch onderzoek.Op mijn zwarte lijst staan alle kranten, radio en TV in Nederland !
Op elk van mijn pagina's staat een zoekmachine die zoekt binnen mijn domeinen, hier enkele resultaten uitgelicht:

Vertrouwen media blijft dalen
De polls vertellen boekdelen over het vertrouwen wat mensen hebben in de media. Dat vertrouwen zakt al vele jaren. Volgens de cijfers van het CBS nog slechts 27 procent, een kwart dus. Hoe komt dit? Omdat steeds meer mensen toegang hebben tot alternatieve nieuwsbronnen op internet die men per toeval ontdekt en op zijn minst aan het denken zetten?

De Machtige Media Beginnen te Wankelen
De Main-Stream-Media [MSM] hebben hun tijd gehad, ze zijn redeloos verloren. Waarom? Twee redenen: 1). De gedrukte pers moet vechten voor hun voortbestaan omdat de oplages blijven teruglopen en daarmee de advertentie inkomsten, hun verdien model uithollen, maar het belangrijkste. 2). Alle media zijn het vertrouwen met grote stappen aan het verliezen. lees verder

"Politiestaat media wetgeving in Spanje van kracht"
Wat betekenen de maatregelen - ingegaan op 1 juli - in ons mede EU land Spanje voor de vrijheid van meningsuiting? De politiestaat is daar nu een feit! De vraag die zich oproept is: wat is het besmettingsgevaar voor uitbreiding naar andere EU landen en is dit mogelijk een bedreiging voor het voortbestaan van de alternatieve media?
Blijf jij het nieuws volgen via de oude media ?
Bij de invoering van de computer ontstonden de digibeten. Vakmensen die al snel niet meer of minder konden functioneren op hun werk omdat ze die computers maar ondingen vonden. Nu zie ik weer een gat ontstaan tussen mensen die zelf actief naar het wereldnieuws op zoek gaan en diegenen die trouw de oude media blijven volgen en langzaamaan ziende blind worden en horende doof.
Brexit en de "Britain First" leugen door de MSM
Het journaal: Hoe wordt jij voor de gek gehouden, nu en altijd. Ik kon het ook niet geloven in eerste instantie hoe de nieuwsmedia je live konden bedotten, voor de gek houden, besodemieteren. Er wordt toch live debat gevoerd voor de camera, eh ja natuurlijk. Maar wist je ook dat die actualiteitenrubriek tevoren was gerepeteerd? Ik kwam er achter bij de locale omroep waar mijn sidekick een technische opleiding volgde en ook moest oefenen bij de grote omroepen als de NOS.
MEDIA MIND CONTROL DOOR MIDDEL VAN EMOTIONELE OVERHEERSING
Wat je op het punt staat om te lezen is een onthullende blik op een psychologisch mechanisme dat momenteel gebruikt wordt door de overheid en de media om bijna absolute controle over de bevolking te bereiken. Ik noem dit het concept van de "crisis van het NU ', en begrijp dat dit net is als het nemen van de rode pil.
Al mijn gedachten over de media op een rij

patriot
De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]