Dr. Sircus geeft nu het advies:
Verhuis van de Westkust !

radioactieve vervuiling
Moving from the West Coast
Het is het tijd om na te gaan denken over het verhuizen, weg uit de buurt van Californië, tenminste als je in de buurt woont van de kustgebieden. De Westkust van Noord Amerika heeft geen goede toekomst door de toenemende stralingsverontreiniging (Fukushima) en de reeds nu intense vervuilingsfactor.
moving away from the west coast

Moving from the West Coast


Dr Marc SircusDoor: Dr. Mark Sircus, Ac., OMD, DM (P)
Director International Medical Veritas Association
Doctor of Oriental and Pastoral Medicine

Bron Artikel: Moving from the West Coast

Veel van die vervuiling komt via de Stille Oceaan uit China en India door het geconcentreerde gebruik van steenkool waarvan de uitstoot veel kwik bevat (Mercury). Het maakt niet uit waar je leeft, geen plezierige zaken om aan te denken maar we moeten het op zijn minst opties overwegen, afhankelijk van waar we wonen.

Iedereen die bovendien woont in een grote stad, waar dan ook ter wereld, zou eveneens kunnen overwegen te verhuizen, omdat we weten dat de luchtvervuiling insulineresistentie en ontstekingen verhogen.

We weten dat een grote hoeveelheid mensen zullen
sterven aan de luchtvervuiling in de toekomst.


Chronische ziekte zijn tezamen de nummer een killer in de Verenigde Staten, goed voor ongeveer vier op de vijf sterfgevallen in Amerika elk jaar, maar de meeste artsen hebben geen flauw idee van wat de werkelijke oorzaak is. Ze zien niet de gevaren van de straling, noch die van kwik, zelfs zo ver gaat het dat ze kwik injecteren in zes maanden oude babies, en daarna weer ieder jaar, met het kwik houdende griepvaccin.

De exploitant van de getroffen Fukushima kerncentrale dumpen duizend ton per dag aan radioactief water in de Stille Oceaan en dit zal eindigen aan de westkust waar het zich gaat concentreren. De stralingsniveaus zijn gedoemd te stijgen in Californië en stijgen verder en hoger in de komende jaren voor de westkust dan voor de kust van Japan.

Wetenschappers onderzoeken op dit moment de stralingsniveaus en maken voorspellingen over de concentraties die zullen plaatsvinden voor de Amerikaanse Westkust. (the National Oceanic and Atmospheric Administration's (NOAA) Large Pacific Ocean Survey Nears Completion

Lees verder over de radiatie en kwik vergiftiging uit gebieden in de geschiednis zoals Chernobyl waar nu na de ramp in 1986 nog steeds vele vervormde kinderen ter wereld komen en vrijwel iedereen in die gebieden ziekten onder de leden hebben.

"The doctors and scientists who have dealt directly with the catastrophe said that the U.N. International Atomic Energy Agency's 'official' toll, through its Chernobyl Forum, of 50 dead and perhaps 4,000 eventual fatalities was insulting and grossly simplistic."

Lees verder (Engelstalig)

Lees ook: Het verhaal van een milieuvluchteling


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?