Verdwaalt in de doolhof van je eigen geest.

doolhof
Net als je denkt, we gaan de goede kant op met de bewustwording en het ontwaken van mensen, raak je weer in gesprek met iemand die totaal op slot zit. Voor geen enkele reden vatbaar, doof voor je argumenten, badend in het eigen geloof. Hoe is het mogelijk dat al het nieuws totaal langs iemand heen gegaan is … denk je dan.
doolhof van de geest


Het onderwerp van gesprek was vakantie en al snel ging het over vaccineren. Onze wereldreiziger had in een ver land kinderen gezien met verschrikkelijke ziektes die gelukkig in ons land niet meer voorkomen dankzij het vaccinatie programma, zo luidde haar overtuigende boodschap.

Gelukkig weet ik daar tegenwoordig meer van zo vertelde ik haar en dank zij de opkomst van hygiëne zijn die ziektes nu onder controle. Maar halverwege die zin was ik de aandacht al lang verloren. Gelukkig is jouw dochter gevaccineerd stelde ze. Mijn antwoord daarop, "Wetend wat ik nu weet zou ik dat nooit meer laten doen. Wij hebben geluk gehad dat alles goed is gegaan maar veel mensen hebben minder geluk gehad …. De rest van de boodschap ging alweer op in ijle lucht.

Deze week viel mijn oog op dit artikel van Jon Rappoport. [beknopt vertaald]

Het is moeilijk om te weten wat een slot is, tenzij je weet wat een sleutel is en hoe deze samen passen.

We kunnen vele woorden gebruiken om een slot te beschrijven, de propaganda van de farmaceutische industrie, de dokter die zijn regeltjes moet volgen, de aanslag op onze gezondheid met giftige medicijnen, de rammelende voedingsketen, de Chemtrails, het piramide geldsysteem, de verborgen schaduw regering, …

En dat is slecht het begin van de lijst

Maar de sleutel die past in het slot brengt een diepe aanvaarding van de dingen zoals ze zijn mee ... wat is dat?

Het is de menselijke geest. Een geest die niet alleen geconditioneerd is door externe factoren maar vooral geprogrammeerd is door de persoon zelf. Een geest die een stormloop van emoties produceert die een persoon op zijn plaats te houdt, niet in staat om uit te breken. Een geest die valse, maar overtuigende opvattingen bevordert over wat bestaat en wat niet bestaat. Een geest onvoorbereid om te kijken naar potentiële en sluimerende menselijke vermogens dat de fysische wetten van ruimte en tijd te boven gaan.

Een geest die zich wil voegen in het slot en een duurzaam partnerschap vormt met wat iedereen aanneemt als realiteit.

Een geest die wil functioneren binnen bepaalde grenzen. Een geest die het beperken van illusies over de zogenaamde menselijke conditie omarmt.

Een geest die, in een belangrijke zin, de realiteit weerspiegelt, "een tweeling van de fysieke wereld geworden is."

Om deze vreemde dynamiek te laten werken, moet de geest geloven dat hij verdwaald is en zichzelf moet hervinden.

De sleutel die in het slot past is een geest die wachtend op het station voor de aankomst van de kosmische expres trein. En als die komt klimt de geest aan boord, alsof dit een dagelijkse routine is, en dat is het.

Het is een oud patroon. De geest verwart een labyrint voor de vertrouwde fysieke wereld. De geest treed een doolhof binnen en raakt opgesloten in een mysterie dat nooit eindigt terwijl de geest denkt "thuis" te zijn.

Zo wordt het leven geleefd en de geest is niet in staat, zoals de oude Tibetanen deden, dat in een zeer belangrijke mate, het universum een product is van de geest.

Kunstenaars creëren werelden en universa. Daarom is het idee dat; "Het Universum" 'onze grootste gids en mentor is, een grap van de hoogste magnitude is.

De meeste mensen komen niet op het idee van het bewust creëren, spontaan improviseren, wat een soort van fusie schept met wat ze willen creëren.

Maar voor degenen die een dergelijk idee kan begrijpen, zijn de wereld en het heelal zijn niet langer scheidsrechters, regel makers en gidsen. Ze zijn uitvindingen die hier al zijn.

Voorwoord & vertaling Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio