Vaporizer gebruiken of cannabis roken ?

cannabis vaporizer
Vaporizers zijn fascinerend, nuttig en mysterieus tegelijk, dus de gemiddelde persoon begrijpt niet hoe ze werken en waarom het zo'n geweldig apparaat is. Het is het juiste apparaat om zonder gezondheidrisico's wel de krachtige effecten van cannabis en cannabinoïden te ervaren. De enige negatieve gevolgen van cannabis gebruik worden veroorzaakt door de methode van inhalatie. lees verder ...
cannabis vaporizer

De gemiddelde cannabis gebruiker stelt zich regelmatig bloot aan de schadelijke gevolgen van roken.


Temperatuur is King
Om de diverse componenten vrij te maken die cannabis haar kracht en potentie geeft is veel temperatuur nodig. De eenvoudigste manier om de benodigde temperatuur in cannabis te krijgen is door het te verbranden. Maar het feit blijft dat verbranding van cannabis negatieve gevolgen heeft voor de algehele gezondheid en voor de luchtwegen in het bijzonder. Met de cannabis rook inhaleer je namelijk ook de schadelijke stoffen die bij verbranding ontstaan. Groot probleem is dat veel van deze " verbrandingstoffen " ook nog eens kanker verwekkend kunnen zijn en in grote aantallen in deze rook voorkomen. Rook levert via de bronchiale boom schadelijke en kankerverwekende stoffen direct af in de longen. Het meest direct gevolg is een geïrriteerde keel, maar elke langdurige blootstelling aan hete rook is onnatuurlijk en is daarom een aanslag op de longen.

Maak kennis met de Vaporizer


Een vaporizer werkt door de cannabis dusdanig te verwarmen tot ze het kookpunt bereikt. Zonder de cannabis in brand te steken. In plaats van dat de cannabis verbrandt wordt met de bijbehorende schadelijke rook zorgt een verdamper er voor dat de cannabis verdroogt. Door dit verwarmen worden de werkzame stoffen losgelaten zonder dat er verbranding plaatsvindt. Het resultaat is een onschadelijk mengsel van zuurstof en werkzame stoffen klaar voor veilige inhalatie.

Damp geen rook
Simpel gezegd, de verdamper elimineert elke schadelijke stof die vrijkomt bij het verbranden van cannabis. Het is belangrijk te beseffen dat deze schadelijke stoffen niet noodzakelijk van de cannabisplant zelf afkomstig zijn maar meestal van de gebruikte tabak. Het grootste gevaar zit hem in het feit dat patiënten en cannabis enthousiastelingen zich zo regelmatig aan rook bloostellen dat het risicovol wordt. Dit risico wordt vergroot bij het gebruik van vloeipapier waarin de cannabis gerold. Vloeipapier levert extra schadelijke stoffen op bij verbranding.

Eten van Cannabis
Met het eten van voedsel waarin cannabis verwerkt is omzeil je natuurlijk ook de negatieve effecten van roken. Het grote voordeel van verdampen is dat het effect van de cannabis net als bij roken vrijwel direct merkbaar is. Indien de cannabis wordt gegeten is het effect minder sterk en duurt het ook nog eens langer voor het gewenste effect merkbaar wordt.

Conclusie eten of verdampen van cannabis


Vergelijking: eten en verdampen van cannabis. Op het gebied van gezondheid en snelheid van werking wint een vaporizer met straatlengte verschil van gegeten cannabis.

Nog meer voordelen
De gezondheidsvoordelen van een vaporizer zijn natuurlijk al fantastisch, maar een vaporizer biedt nog ander voordelen om blij van te worden.

Geen asbak vol
Allereerst, het smerigste bijproduct van roken (asbakje vol) kan worden geëlimineerd. Een astbak vol as wordt overbodig omdat de verdroogde cannabis simpelweg in de prullenbak gegooid kan worden nadat alle werkzame stoffen zijn opgebruikt. Verstopte pijpjes en smerige bongs behoren tot het verleden. Cosmetisch zijn er ook voordelen want je tanden verkleuren niet meer zonder al die hete rook een teer.

Penetrante geur verdwenen
Bij verbranding van cannabis komt een penetrante sterke geur vrij, op het moment dat je met een verdamper je cannabis gebruikt is die geur bijna niet meer merkbaar aanwezig. In ieder geval blijft de geur niet zo lang hangen als bij verbranden. Dit is natuurlijk fantastisch om discreet cannabis te gebruiken en daarnaast heb je ook geen vieze geurtjes in je haar, meubels en kleding.

Sociaal verantwoord
Het is ook een stuk vriendelijke voor je buren omdat de kans dat ze worden blootgesteld aan tweedehands rook of geur overlast flink gereduceerd is. De kans op brand is daarnaast ook een stuk kleiner nu je geen aansteker of open vlam meer nodig hebt.

Een portemonnee vriendelijke keuze
Het laatste voordeel om voor een vaporizer te kiezen is het feit is dat verdampen een zeer efficiënte manier is om cannabis te gebruiken. Tijdens het roken gaat een groot deel van je cannabis letterlijk in rook op zonder dat er geïnhaleerd wordt. Dit komt omdat een joint blijft branden zolang er voldoende aanvoer van zuurstof is. Dit betekend dus dat er een hoop kostbare cannabis verloren gaat. Een vaporizer gaat daarnaast ook efficiënter om met het THC gehalte in de cannabis. Dit betekent concreet dat de gebruiker meer werkzame stof binnen krijgt door de manier waarop een vaporizer werkt.

Even vergelijken
Om dit in perspectief te zien, laten we een 200 euro vaporizer vergelijken met een joint. Onze voorbeeld gebruiker is een patiënt die zo'n 20 euro per week aan cannabis gebruikt om zijn angst en depressie klachten te bestrijden. Als een vaporizer slechts 30% meer efficiënt is dan je gebruikelijke manier van Cannabis gebruiken dan wordt er per week 6 euro aan cannabis bespaard. Dit komt op jaarbasis neer op een besparing van 312 euro. Kortweg 150 % van de aankoopkosten van de verdamper zijn binnen een jaar terugverdiend.

Langdurig plezier
Deze vaporizers worden gemaakt om het lang vol te houden en dit betekend dat je jaar op jaar bespaard. Een vaporizer betaalt zichzelf dus binnen de kortste keren terug. Geniet van de beste vaporizers. Vaporizer koop je bij Dutch-Headshop

Met al deze voordelen, is een vaporizer duidelijk een goede keuze. De goede naam van cannabis wordt langzaam hersteld. Wereldwijd zullen steeds meer mensen ontdekken dat een (medicinale) vaporizer een zeer slimme keuze is.

Vaporizer KopenDe laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio