Lekker gemakkelijk

van gemak naar ongemak
LEKKER GEMAKKELIJK GEEFT LATER VEEL ONGEMAK
Je wordt er toch stapelgek van: je mag dit niet meer eten, je mag dat niet meer drinken, je mag hier niet meer in bakken, je moet product X niet meer opsmeren, de 'gezonde' boeken en tips vliegen om je oren … wat kan je vandaag de dag nog wel eten, drinken of opsmeren waar je niet ziek van wordt? ...
van gemak naar ongemak

DRUK, Druk, druk


We zijn druk, druk, druk; er zijn toch niet voor niets supermarkten waar je werkelijk alles in je wagentje kan laten vallen: gemak dient de mens … of toch niet?

Ja, gemak dient de mens, maar als dat gemak straks ongemak wordt, ...

... hadden we het beter kunnen laten staan. We zijn in de geïndustrialiseerde wereld nog nooit zo ziek geweest; de kosten voor de ge­zond­heids­zorg zijn nog nooit zo hoog geweest en de chemiereuzen hebben nog nooit zoveel goede zaken gedaan. Zou er een correlatie bestaan tussen wat we kopen, eten, opsmeren, e.d. en de ziekte-explosie van vandaag de dag?

Wij denken van wel en dat is geen 'finger­spitzen­gefühl', maar kennis die we zelf uitgeven van auteurs die niet zomaar wat roepen, maar het ene wetenschappelijke bewijs na het andere beschrijven. Er wordt naar laboratorium­testen verwezen die er niet om liegen.

Sommige mensen denken dat het allemaal wel meevalt. De overheid zou het toch niet toestaan dat we producten kunnen kopen die ons ziek zouden kunnen maken? Velen worden al ziek van de huidige overheid zonder producten, maar dat is een andere discussie.

Wees realistisch: als alle producten waar we ziek van worden (met hard bewijs) niet meer verkocht mogen worden, stort de wereldeconomie in elkaar en dat wil geen enkele overheid. Dan maar de economie boven de gezondheid van de inwoners.

Er zijn vele chemicaliën, met onuitspreekbare namen, op te noemen waar we ziek van worden, van een 'onschuldig' eczeem tot kanker en andere nare ziekten. En het bizarre is dat ze in vele dagelijkse producten voorkomen. Mensen zouden eens een aantal 'achterkanten' van bijvoorbeeld producten die in de badkamer of op het toiletkastje staan moeten lezen. Die producten die - veelal zonder na te denken - elke dag op het grootste orgaan - de huid - gespoten of gesmeerd worden.

boek natuurlijke cosmetica

Wat we zouden kunnen doen is om te beginnen een paar van dat soort chemische producten niet meer kopen, maar zelf natuurlijke producten maken. Een fantastisch boek om je daarmee op weg te helpen is het zojuist verschenen boek. Natuurlijke cosmetica… om later geen ongemak te krijgen.Succesboeken: Natuurlijke cosmetica

het plezier van een eigen moestuin
In dit praktische handboek onthult de ervaren tuinbouwer Xavier Mathias u al zijn geheimen voor een geslaagde en biologische moestuin:
- De beste en origineelste variëteiten om het hele jaar door te kunnen oogsten
- Groentesoorten die van nature resistent zijn tegen ongedierte en plantenziekten.
- Adviezen voor de teelt, oogst en bewaring, plus keukentips.


Succesboeken: Het plezier van een eigen moestuin


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio