Vaccinatie kritisch doorgelicht

peter vereecke
In januari [2016] was ik als koerier in Evergem. Ik vroeg; "Dit is toch de gemeente waar Peter Vereecke burgermeester is geweest?" "Ja", antwoorde de man en vulde aan; "Maar het was nogal een vreemde". Ik zei hem dat ik Peter persoonlijk kende en al vele malen ontmoet had. "Nou ja er zit wel iets in wat hij vertelde over die Chemtrails, maar ik moet mij een beetje afzijdig houden op dat gebied vanwege mijn werk", antwoorde de man. Dat is precies waar de schoen nu wringt in deze (elke) zaak. Afzijdig houden, belangen verstrengeling, of wellicht gebrek aan moed hebben?
burger journalistiek


Zo zullen er vele mensen zijn die rechtstreeks werkzaam zijn in de vaccinatie industrie en zich ook afzijdig houden vanwege hun werk, hun boterham, hun bestaan. Intussen voeren ze wel het beleid van hoger af uit en zijn dus rechtstreeks verantwoordelijk voor de (on)gezondheid en levensgeluk van de mensen waar zij: "de vaccinatiespuit" plaatsen. Ondanks de rechtzaken die Peter Vereecke aan de broek kreeg stond hij op 5 februari weer aan de poort van een bijeenkomst van deze "gezondheid" werkers met het volgende pamflet. Op 5 februari, uitgerekend de gelijke datum waar hij in 2014 voor het gerecht stond. [ chapeau ]

arrow Er bestaat geen enkele objectieve (= niet door farma betaald) en wetenschappelijke (at random, placebo gerelateerd, dubbelblind) studie die aantoont dat vaccinatie verhindert dat je de ziekte krijgt of kan overdragen. Geen enkele. Wist je dat ?
arrow Alle statistieken tonen aan dat men pas begon met vaccineren nadat de ziekte al verdwenen was ingevolge verbetering van water, voeding en hygiëne. Dus niet door de spuit !
[ vaccinatie geschiedenis ]
arrow Kinderziekten zijn in de regel bij ons geen bedreiging. Ze geven zelfs een boost aan de natuurlijke immuniteit. In arme landen is het crimineel om verzwakte kinderen in te spuiten !
arrow De virussen die rechtstreeks in het lichaam ingespoten worden zouden geïnactiveerd of verzwakt zijn, maar er is geen garantie. Ze veroorzaken dan ook regelmatig uitbraak van die ziekte.
arrow Virussen kweekt men op een cultuur van gemalen nieren van apen, ratten en honden, van bloed van geaborteerde foetussen en zelfs op kankercellen. Het risico is reëel dat dit lichaamsvreemd DNA-materiaal allerlei ziekten veroorzaakt, vooral van auto-immuniteit.
arrow Heel gevaarlijk zijn de adiuvantia: zowat 20 chemische ingrediënten, waarvan sommigen zwaar toxisch zoals kwik, aluminium, formaldehyde en polysorbaat 80. Dit is toch om problemen vragen ?
arrow

Aan ouders, maar ook aan dokters, verplegers en medewerkers van Kind & Gezin en CLB's wordt geen correcte informatie gegeven, zeker niet inzake de risico's.

arrow De informatie op de bijsluiter krijgt geen enkele aandacht, zeker niet de gevaren, die omschreven worden als 'bijwerkingen'. Nochtans staat bovenaan en in vette hoofdletters :
AANDACHTIG VOLLEDIG EN OP VOORHAND LEZEN !  
arrow Farmaceutische multinationals zijn al meerdere malen gerechtelijk veroordeeld tot miljarden
schadevergoeding. Voor hen is dit echter slechts een peulenschil in verhouding tot de winst.
arrow Er wordt geen enkele opvolging gedaan inzake evolutie van gezondheid na vaccinatie. De toename -
vooral bij kinderen - van kanker, diabetes, adhd, autisme, dementie, eczeem, astma wordt als normaal beschouwd. Elk jaar komen er 4 à 5 nieuwe neurologische kinderziekten bij waarvoor men geen verklaring vindt. Elk jaar sterven ook kinderen na en door het vaccineren. Dit wordt niet in de statistieken opgenomen. Het oorzakelijk verband wordt telkens staalhard ontkend.
arrow Het aantal vaccinaties stijgt ieder jaar. Een kind van één jaar heeft al 24 dosissen geïncasseerd en dat op een leeftijd dat het zelfs nog geen eigen immuniteit heeft. Vind je dat normaal ?
arrow Men stelt al deze inentingen voor als (al dan niet wettelijk) verplicht en wie kritische vragen stelt wordt moreel, emotioneel en contractueel zwaar onder druk gezet.
arrow Er is geen enkele aandacht voor alternatieven om het natuurlijk systeem van weerstand te versterken door gezonde voeding & levenswijze, door toediening van vitaminen, mineralen & voedingssupplementen en door beperking van de electro-magnetische straling van allerlei draadloze toestellen
arrow Vaccins zijn in de regel snel en beperkt getest. Dit gebeurt door de farma-bedrijven zelf, die vrijgesteld zijn van juridische verantwoordelijkheid. Controle van overheidswege is mager.
arrow Peter Vereecke Gewezen burgemeester en initiatiefnemer van de burgerbeweging Belfort-group
Rue du Petit Culot 33 - 5550 Sugny - tel. 061/46.46.43 Steeds bereid tot toelichting en gesprek - eMail

Lees / kijk ook:
'Vaccinatie is geen Immunisatie'
Het vaccinatie debat
Wetenschappelijke leugens
Sander de Heer [ radio 2 ] ook al vaccinatie expert
Gebruik de zoekfunctie op deze site en je vindt nog tientallen vaccinatie gerelateerde artikelen ...Met dank voor de ondertiteling door Irma Schiffers


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio