Facebook account verwijderd

vaarwel facebook goodbye
Vaarwel Facebook goodbye

Na lang wikken en wegen is de beslissing dan toch genomen. Ik neem afscheid van Facebook. Dagelijks maakte ik gebruik om met vrienden in contact te blijven over de gehele wereld en gebuikte Facebook zeer intensief …..
vaarwel facebook goodbye

GOODBYE FACEBOOK vaarwel

Facebook was mijn kameraadje bij het maken van mijn radio programma's en bij het uitdragen van mijn gedachtengoed. (gedachtenvoer).

Ik kon echter ook zien in de statistieken van mijn websites dat elke link die een van mijn vrienden (en vrienden van vrienden) deelden via Facebook binnen enkele ogenblikken gevolgd werd door de de Facebook robots. Het laatste jaar waren eenderde van alle bezoekers de Facebook robots die in kaart brachten welk artikel gevolgd werd om op deze manier een gedachten profiel van elke bezoeker te kunnen maken.

facebook spionage statistiek

Vele mensen zullen ongetwijfeld gewoon doorgaan op Facebook, "omdat ze niks te verbergen hebben" of meer van die ondoordachte statements.

vaarwel Facebook

Ik ben er nog niet achter wat een goed alternatief zal zijn / worden omdat het opzetten van alle diensten zoals Facebook deze bied best veel programmeerwerk en kosten met zich meebrengen. We zullen zien wie dat voor elkaar gaat krijgen. Intussen neem ik graag een stapje terug naar minder service en meer privacy.

Je kunt me al vinden op:

Ello https://ello.co/uitdaging (op uitnodiging)
Ello is nog een zeer beperkte website

Seen: https://www.seen.is/profile/uitdaging
Deze website is wellicht de beste voor de privacy maar de website werkt niet altijd heb ik al gemerkt en is ook nog beperkt in de mogelijkheden.

Tsu: https://www.tsu.co/uitdaging
Tot nu toe de beste die ik gevonden heb, … maar dit mag je zelf gaan ontdekken

— Henk Mutsaersfacebook goodbye


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?