De gehele wereld is nu het strijdtoneel.

the new economic hitman John Perkins

Dit schreef ik over het eerste boek van de Economische Huurmoordenaar in Oktober 2008: Mijn kijk op de wereld is vooral de laatste weken drastisch verandert. Wat Adam Curry op Arrow Classic Rock voor onderwerpen aan de orde stelt is inderdaad een Wake Up Call! Een van zijn tips was; Koop het boek "Confessions of an Economic Hit Man". Maar amper door de eerste hoofdstukken heen beschouw ik het boek al als een soort vertaal programma om tussen de regels door te lezen van het nieuws dat de wereld ons (officieel) te vertellen heeft. De kriebels lopen je over de rug als je de feiten "achter het nieuws" te weten komt. lees verder

John Perkins de nieuwe economische huurmoordenaar (boek)

Boek "The New Economic Hitman" deel II:
De gehele wereld is nu het strijdtoneel.

 

Vroeger vroeg ik mij wel eens af waarom Amerika zoveel weerstand opriep in sommige landen. Nu weet ik waarom! Terreur kent vele vormen. Amerika past de meest verfijnde vorm toe in de vorm van witte boorden terreur waarbij een land eerst zogenaamd te hulp geschoten wordt middels infrastructuur projecten. Dit wordt echter op een dermate sluwe, geslepen manier gedaan dat deze landen al gauw hun schulden niet meer kunnen voldoen. Het lijkt vervolgens heel humaan als deze schulden kwijt gescholden worden. De werkelijkheid is echter geheel anders. Deze landen moeten hun schulden voldoen in goederen en, .... toevallig zijn dit altijd landen met rijke bronnen aan mineralen, olie of andere grondstoffen. Enkele belangrijke leiders worden zoet gehouden en de rest van de bevolking wordt totaal uitgekleed tot niets meer of minder als moderne slaven. Leiders die niet willen meewerken worden opgeruimd door de CIA.

John Perkins


Onderstaand de aankondiging van de "New Confessions of an Economic Hit Man

Door John Perkins
Vertaling: Henk Mutsaers

Bijna twaalf jaar na de publicatie van mijn boek; "Confessions of an Economic Hit Man" is "The New Confessions of an Economic Hit Man" uitgekomen deze maand februari. [2016] Lezers van het 2004 boek zonden mij duizenden eMails met de vraag; wat voor impact het boek op mijn leven heeft gehad? Wat ik deed om mijn schuld in te lossen en het systeem van de Economic Hitman (EHM) te veranderen? En welke acties een ieder van ons zou kunnen ondernemen om deze zaken om te keren? Dit nieuwe boek is mijn antwoord op al deze vragen.

Het is bovendien een nieuwe editie omdat er zoveel radicaal is veranderd in de wereld. Het EHM systeem, hoofdzakelijk gebaseerd op schulden en angst, is zelfs meer verraderlijk dan het was in en voor 2004. De EHM en de jakhals moordenaars hebben hun gelederen uitgebreid, adopteerden nieuwe vermommingen en instrumenten, met inbegrip van een valse economie, valse beloften en bedreigingen, geweld, afpersing, meer schulden, misleiding, afranselingen, moorden, en ongebreidelde militaire macht. De gehele wereld is nu getroffen [hit]. We weten nu dat we balanceren op de rand van een wereldwijde ramp, economisch, politiek, sociaal en qua milieu. We moeten veranderen!

In antwoord op lezers vragen, heb ik nieuwe details toegevoegd uit de tijd dat ik mijn werk deed als een EHM, en ik heb een aantal artikelen in de eerder gepubliceerde hoofdstukken verduidelijkt. Belangrijker, ik heb een geheel nieuw deel 5 toegevoegd dat verklaard hoe het EHM spel vandaag de dag gespeeld wordt. Wie de Economische huurmoordenaar vandaag de dag zijn? Wie de huidige jakhalzen zijn? En hoe hun misleiding en methoden zijn, veel verder reikend tot en met slavernij als nooit tevoren. Eveneens op het verzoek van de lezers, in part 5 een nieuw hoofdstuk over; wat er nodig is om het EHM systeem omver te werpen en speciale tactieken in wat ik noem, een dode economie om te vormen in een vibrerende, regeneratieve, levende economie. Het book eindigt met een sectie getiteld: "Documentation of EHM Activity, 2004–2015", die mogelijkheden biedt om gedetailleerde informatie te vinden voor lezers die verder bewijs willen van de behandelde onderwerpen en deze zaken verder willen uitpluizen.

Ondanks al het slechte nieuws en de pogingen van de moderne roof baronnen om ons van alle vrijheid te beroven, onze overheid die gebaseerd is op idealen en "democratie" (?), en de aanhoudende aanslagen op het milieu van onze planeet ben ik vervuld van hoop. Ik weet dan wanneer er genoeg mensen onder ons zijn die weten hoe het Economisch Hitman systeem werkt, zullen we de individuele en collectieve acties kunnen nemen om deze "economisch kanker" onder controle te krijgen en de gezondheid herstellen. We zullen van een dode economie [ gebaseerd op de plundering van de aarde ] omvormen naar een levende economie [ gebaseerd op het opruimen van de vervuiling ] en technologieën creëren die niet alleen duurzaam zijn maar ook de middelen om verwoeste regio's te regenereren.

De New Confessions of an Economic Hit Man onthult hoe het systeem werkt heden ten dage en wat jij en ik — iedereen — daaraan kunnen doen om dit alles te veranderen.

Thomas Paine inspireerde Amerikaanse revolutionairen toen hij schreef; "Als er onrust moet komen, laat het dan in mijn tijd gebeuren zodat mijn kinderen vrede hebben". Deze woorden zijn net zo belangrijk vandaag als in 1776. Mijn doel met dit boek is niets anders dan dat van Paine; om te inspireren en iedereen te bekrachtigen om wat het ook kost te leiden naar vrede voor onze kinderen.

Ik ben blij en nodig je uit om feedback te geven over het boek en je verhalen over hoe jij bijdraagt en inspireert om een levende economie tot stand te brengen die duurzaam is en regeneratief, die een rechtvaardige en evenwichtige wereld biedt voor alle mensen en al het leven.

Het eerste deel van John Perkins: "Bekentenissen van een economische huurmoordenaar " is vertaald naar het Nederlands [ verrassing ] maar helaas momenteel niet leverbaar.

Website en mogelijkheid het boek te bestellen in het Engels John Perkins http://economichitman.com/

Eerder artikel op deze site met vide: Les 1: economie voor beginnersDe laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio