Take back your power

take back your power
Wat iedereen zou mogen en moeten weten met betrekking tot de “slimme meter”. Onder het mom van gebruiksgemak, energie- en kostenbesparing worden de meters aangeboden. Maar wat zijn de werkelijke gevolgen voor uw privacy, gezondheid en portemonnee als u een slimme meter in huis haalt?
take back your power

Take Back Your PowerNa het zien van deze indrukwekkende docu is er geen twijfel meer. De erosie van de afkalving van burgerrechten in combinatie met massa corruptie onder de naam ‘smart’ en
‘green’ wordt zichtbaar.

The 2013 NSA spying scandal exposed vast programs to monitor personal communications. Now, utilities and governments are reaching into your own home, through fast-tracked "smart" meters and spy-ready technology. But what if you have a choice? At stake is in-home surveillance, skyrocketing bills, emerging health risks and hacking vulnerabilities.

With compelling insight from whistleblowers, government agents, lawyers, environmentalists & doctors, the award-winning Take Back Your Power takes us on a journey to expose corruption and erosion of rights in the name of "smart" and "green." What you'll discover will surprise, unsettle and empower you.


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?