Q this is big

Summer of Chaos, de Zomer van de Chaos

de bom onder de EU
Deze week in dotcom.radio viel de kreet: "Summer of Chaos", de zomer van de chaos. [ Chaos: een situatie van wanorde en verwarring ] Europa dreigt uiteen te vallen na de onverwachte Brexit waarna bij het ene na het andere land eveneens klanken van ongenoegen te bespeuren zijn. Deze chaos vindt echter op wereldschaal plaats waar in de VS een rassenoorlog in de steigers staat.
summer of chaos

De "kogel" is door de kerk na de valse vlag shooting in Dallas. De chaos wordt bewust gecreëerd door de krachten achter de schermen, "the powers that be". [ Mocht je hier nog geen kennis van genomen hebben dan is dat de allerhoogste tijd ] Op allerlei fronten is haast geboden nu de wereldbevolking meer en meer dreigt te ontwaken en de geest uit de fles is.

De [valse vlag] aanslag in downtown Dallas vond plaats op 07-07, een beruchte illuminatie datum
Illuminatie datums: http://www.pateo.nl/terreur.htm
http://www.veteranstoday.com/2014/01/01/11-examples/

een bom onder de EU, de banken en de sociale onrust

Ook James Corbett schrijft op zijn website over the Summer of Rage [ woede ] de redenen om dit zo te benoemen:

1. De banken van diverse Europese landen zwaaien de rode vlag
2. Europa scheurt uit elkaar, politiek en sociaal.
3. De verkiezingen in EU landen worden gewelddadig.
4. De militaire spanning stijgt in de wereld en aan de grens in Rusland door de NAVO.
5. Het midden oosten staat nog steeds als gehele regio in brand.


James Corbett; "Ik voorspelde al een zomer van woede in 2009 en ik zat er helemaal naast. Dit jaar deed ik begin dit jaar opnieuw deze voorspelling. Laten we hopen dat ik er weer totaal naast zit".

Luister naar dotcom.radio met alle links over de onderwerpenLees ook: Het wisselen van de wacht

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]