De misdaad van de eeuw, straling!

radioactief
Gevaarlijker dan Ebola en alle .......

Zeventig jaar geleden ontvoerden de nazi's mannen, vrouwen en kinderen en dreef ze in gaskamers om ze bloot te stellen aan giftige gas om ze aan massa te doden. De afgelopen maanden laat de Amerikaanse overheid met opzet hun burgers blootstellen aan niveaus van straling die langzame vergiftiging te zien zal geven. Dit alles zonder een enkele serieuze waarschuwing.
fukushima

De misdaad van de eeuw: Stralingsverkrachting

Dat schrijft Dr. Sircus op zijn blog. Bron

De conclusies in deze essay zijn verwoestende voor ons gevoel van menselijkheid. Het artikel van gisteren vertelde ons een hele reeks van stralingsziekten te verwachten van de stijgende stralingsniveaus in Noord-Amerika (en de rest van het Noordelijke halfrond).

stralingsverkrachting

Hoewel er was geen manier is om de straling te laten verdwijnen hadden er voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen gegeven kunnen worden. (Noot: De Iraanse uitvinder c.q. wetenschapper Mehran Tavakoli (M.T.) Keshe zegt echter wel een deel van de oplossing aan de Japanse overheid te hebben aangeboden om het radioactieve water te neutraliseren!) Iemand maakt de beslissing om het publiek in het donker te houden, zodat de ouders hun kinderen niet binnen kunnen houden en andere voorzorgsmaatregelen kunnen nemen om blootstelling te minimaliseren. (jodium en zeoliet)

Het is schokkend om te mediteren over wat er gebeurt. Zonder schaamte of angst voor represailles, hebben de regering en de media als ware gangsters samengespannen om het publiek te misleiden en dwong hen om hun kinderen bloot te stellen aan dit dreigend gevaar dat voor een deel zou kunnen worden vermeden. Ze jagen de angst aan bij iedereen met Ebola terwijl straling de echte bedreiging is!

Vooral de zwakken en kinderen lopen gevaar: Dit is het doden van kinderen. Ze sterven van hartaandoeningen, astma, leukemie, schildklier ziekten ……..

Tegelijkertijd in Japan; "Ze zeggen dat Fukushima veilig is, en dat is waarom niemand eraan werkt om de kinderen te evacueren, elders te plaatsen. Het is niet eens toegestaan ??om dit onderwerp te bespreken". Straling verplaatst zich snel en gemakkelijk door de wind en komt neer met de regen.

Wat er gebeurt in Japan gebeurt ook al in de Verenigde Staten en Canada en in mindere mate in het verlengde daarvan, de rest van het noordelijk halfrond. De afgelopen zomer zag een opmerkelijke toename van straling in alle officiële meetstations van de overheid. Welk percentage van de straling er neer komt op het zuidelijk halfrond is voor iedereen een raadsel, maar we moeten allemaal bezorgd zijn voor de bescherming van onze kinderen.

Dit is niet iets dat morgen gebeurt. Het is wat op dit moment gebeurt.

Een nog groter probleem ligt op de loer als de radioactieve voeding mensen over de gehele wereld gaat vergiftigen.

De eerste video die we plaatsten bij dit artikel was reeds na een enkele dag verdwenen. Kijken hoe lang deze video online blijft staan?-- Vertaling / noot Henk Mutsaers

Meer informatie over straling, Fukushima (2013) en beschermingsmaatregelen


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?