Alle 'zeilen' worden bijgezet om Europa te redden

les is more
... WILLEN WIJ DE EURO NOG WEL HOUDEN ?
Het leek zo mooi toen de Euro werd ingevoerd met de slogan: "De Euro wordt van ons allemaal". Het was reuze handig om tijdens de vakantie overal met dezelfde munt te kunnen betalen, toch? Maar de Euro bleek niet van ons te zijn maar meer van de verborgen belastingen en een politiek wapen.
ss eurostar

Wil Jij Ook Uit De Euro Wurggreep ?

De Euro bleek het paard van Troje waardoor Europa in zijn totaliteit aan ons getoond werd. We werden Eén met de rest van Europa. Dat betekende al rap dat stap voor stap volgens plan onze bevoegdheden en landelijke wetten overgedragen werden aan Europa. Langzaam maar zeker zien we onze opgebouwde rijkdom verdwijnen richting Europa. Wij moeten immers toch solidair zijn? We worden langzaam maar zeker uitgeknepen als de bekende citroen. De verzorgingsstaat is nu al voor een groot deel afgebroken en de restanten zijn onderhevig aan houtrot, betonrot of roesten weg.

de euro is als een dode boom
De Euro is als een dode boom

Het pluk-ze-team, ooit een idee om criminelen te ontdoen van hun illegaal verworven rijkdom heeft zijn weg gevonden in geheel Europa en behandeld ons allen als criminelen. Met camera's worden we overal gevolgd, ook al vallen vele mensen tussen wal en schip in geheel Europa, voor de investering in dit peperdure netwerk van "beveiligingscamera's" heb ik nooit een motie gezien in de trant van; "Daar hebben we geen geld voor".

Een ding is zeker, als de Euro pas ingevoerd zou worden zijn als sluitstuk van de "eenwording" en niet zoals nu bij het begin van het "verenigde" Europa, … dan was de Euro er nooit gekomen!

De Eurocrisis zoals we die nu al jaren zien is niet alleen van Griekenland, Spanje, Portugal, Italië, Ierland en nog wat andere landen. Nee de Eurocrisis is van ons allemaal, een crisis die zich zal blijven voortslepen en ons allemaal tot slaven van het systeem zal maken.

Tijd om uit de Euro te stappen!

We zitten er nu 13 jaar in, een mooi ongeluksgetal om een einde te gaan maken aan de natte droom van de marionette bestuurders en hun onzichtbare vazallen. De vazallen zijn echter geen leenheren maar "mensen" die zich bedienen van duistere praktijken en afpersing en indien nodig moord om de poppetjes in het gareel te houden.

Vraag: Vertegenwoordigd een munt waar 60 tot 70% van de waarde verdwijnt in de zakken van anderen nog wel waarde als een volwaardig ruilmiddel?Update 15-07-2015 aangaande deze informatieve video van Willem MIddelkoop (Boek: Als de dollar valt) en Kees de Kort. Ik luister zeer regelmatig naar Kees de Kort op BNR radio en denk net als Kees dat de grote crisis nog moet beginnen (ook al ben ik dan geen econoom, dit zegt mijn boeren verstand). Een reset van het systeem waar iedereen, maar dan ook iedereen geld gaat verliezen. In de basis is het systeem van geldschepping en rente en de duistere banken constructies een in en in corrupt systeem waar mensen hun geld verdienen over de rug van anderen. Witte boorden diefstal, of een illegaal piramide systeem. Er zou dus geen reset moeten komen maar een geheel nieuw systeem, weg bij de bankiers en nieuwe staatsleiders die niet meer in de broekzak zitten bij Big Money. Daar schreef ik in 2010 al de tekst voor bij Hope Comes In The Dark: Leaders leave the stage, to end a long dark age (download het liedje hier gratis) (10.000 mensen uit 176 landen gingen je voor) ...

-- Henk Mutsaers

Nederland uit de EU (petitie)

Petitie – Zeg NEE tegen de Euro!

Onderzoek mei 2013 Euro nog steeds populair onder Europese bevolking

261.159 Oostenrijkers tekenen petitie over exit uit de Europese Unie

With votes from 97% of the country counted, some 56.3% of Swedes had voted against scrapping the kroner (correct), against 41.7% in favour of the euro.

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio