Social engeneering & psychologische manipulatie

passief nieuws
Zoals de vaste lezers van de nieuwsbrief inmiddels wel weten ben ik de site van James Corbett aan het uitspitten. (The corbettreport.com ) Uit het rijke archief valt daar heel wat te downloaden wat ik op mijn gemak kan beluisteren in de auto op weg naar …. Deze week weer een mooie aflevering gevonden over "social engineering" of-te-wel: psychologische manipulatie.
social engeneering

Hoe lang vindt dit alles al plaats?

Wat mij in de aflevering van de Corbett report opviel was hoe lang deze praktijken al plaatsvinden. De hele hippie beweging van eind zestiger jaren bleek al gestuurd en gemanipuleerd te worden vanuit de "Powers that be", de krachten achter de schermen. Op de diverse platen had dus kunnen staan; "Produced by Rothschild". "The best way to control the opposition is to lead it ourselves" Lenin! (De beste manier om de oppositie te controleren is om er zelf leiding aan te geven)

Veel van onze helden uit de zestiger jaren waren dus niet meer als marionetten die mochten dansen volgens de richtlijnen van de powers that be. De hippie beweging had tot gevolg dat er vele sociale veranderingen plaatsvonden die allerlei waarden in de maatschappij hebben veranderd, naar nu blijkt gecontroleerd in scene gezet met artiesten als Bod Dylan en Joan Baez en wie weet wie er nog allemaal meer ingezet werden om de mening van de massa te beïnvloeden.

passief nieuws absorberen

Kijken we dan verder wat er achter de schermen allemaal bereikt kon worden met social engineering dan is het voor de powers that be nu een klein kunstje om via de TV, Radio maar vooral het internet de massa's te beïnvloeden op een manier die de meesten niet eens kunnen bevroeden.

-- Henk Mutsaers

slaafse volgelingen van het systeem


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?