Welk woord is voor mij politiek incorrect?

politiek incorrect woord
Een paar maanden geleden maakte ik al een vertaling over politiek correct taalgebruik. [Wake-Up-World] De conclusie: Politieke correctheid is een softe manier van censuur. Echter, wel een directe controle op je gedachten. Vandaag [02-11-2016] vroeg ik iemand wat zou jouw woord zijn dat politiek niet meer correct is?
politiek incorrect - democratie

Politiek niet correcte woord: Media

Bekijk ook de Vijf Sterren Video onderaan dit artikel


Dit vindt je als betekenis van het woord: Media: kranten, tv, radio en tijdschriften als bronnen van informatie. Voor vele bewuste mensen zijn de media al jaren lang de bron van > misinformatie < dus die keuze kan ik wel begrijpen. Het lijkt mij dat die misinformatie van een geleidelijk crescendo naar een onbeschaamde eruptie aan het stijgen is.

Als voorbeeld neem ik de verkiezingen in de VS. De voorspelling van Clif High gebasseerd op accurate zoekmachine gegevens laten een aardverschuiving zien [landslide] van 25:1 ten gunste van Trump. De media laten echter een nek aan nek verkiezing zien waarbij zelfs al een definitieve uitslag op dook 8 dagen voor de verkiezing (oeps foutje) met 42% ten gunste van Clinton en 40% Trump. Maar van het Email schandaal waarbij de meest schokkende beschuldigingen vrij komen voor de verkiezingen wordt weinig tot geen enkele significante aandacht besteed. Het gaat zover dat het zelfs mogelijk is dat de verkiezingen in het geheel niet door kunnen gaan. Het zijn nu niet de klokkenluiders die met een hakbijl aan de wortels staan van de Clinton Foundation maar het FBI. De eerste inval zou 02-11-2016 al hebben plaatsgevonden betreffende stem fraude.

De media melden ook dat er deze week aan het front in Mosul (Syrië) twee Amerikaanse militairen zijn gesneuveld. In diezelfde incorrecte media in Europa vertellen ze er niet bij dat aan het thuisfront elke dag 20 veteranen zelfmoord plegen elke 72 minuten weer een ex soldaat. Dat is vele malen meer als aan het "front". De Media als informatiebron of misinformatie of brainwash machine?

03-11 kwam op BNR het "Breaking News" dat de Brexit was afgeblazen door de rechter. Je weet bij zo'n spontaan bericht gelijk wat men denkt. Het bleek dus dat alleen een uitspraak gedaan was over de invoerdatum waar het parlement inspraak in wenste. Ook vreemd, het parlement, de uitvoerders van een volksbesluit willen daarin zeggenschap (?)

En dichter bij huis kennen we nog steeds onze politieke "leider" Rutte die zich in alle mogelijke bochten wringt om "ons" referendum te kunnen omzeilen,... gesteund door de media natuurlijk. Verder natuurlijk steunen de media ook Hillary Clinton, ... zonder in te gaan op de schandalen van de Clinton foundation. Een Nederlands buro zou een opiniepeiling hebben gedaan. Wat als wij konden stemmen op de Amerikaanse politici? 73% Clinton tegenover 6% Trump, en zo vertelde men dat waren hoofdzakelijk PVV stemmers. Stemmingmakerij?

Mijn politiek incorrecte woord zou … "politiek" kunnen zijn. Politiek staat voor: bestuur van een land, provincie of stad, of, manier waarop iets wordt georganiseerd. Dan komen we op twee andere woorden terecht, dictatuur of democratie. De politici doen ons zoveel mogelijk geloven dat ze democratie bedrijven in woord en geschrift. In de praktijk is er in de EU weinig democratisch bestuur te bekennen, dat is waarom er zo weinig enthousiasme te bekennen is bij de burgers voor dit instituut, deze schijndemocratie of toch gewoon dictatuur te noemen.

Mijn keuze voor een politiek incorrect woord zou dan ook vallen op: democratie. Heel de bevolking smacht naar een democratie, niet in woorden maar daden. Het is dus de politiek die ZELF van het woord "democratie" een farce gemaakt hebben. Dit woord moeten wij als burgers dan ook maar als incorrect betittelen en zeggen wat we denken:

Wij leven in een schijndemocratie een dictatuur.

"In March, 1915, the J.P. Morgan interests, the steel, shipbuilding, and powder interest, and their subsidiary organizations, got together 12 men high up in the newspaper world and employed them to select the most influential newspapers in the United States and sufficient number of them to control generally the policy of the daily press. … They found it was only necessary to purchase the control of 25 of the greatest papers. An agreement was reached; the policy of the papers was bought, to be paid for by the month; an editor was furnished for each paper to properly supervise and edit information regarding the questions of preparedness, militarism, financial policies, and other things of national and international nature considered vital to the interests of the purchasers."
-- Oscar Callaway
(1872-1947) U.S. Congressman, TX-D (1911-1917)


Een dictatuur die zijn burgers uitmelkt, een dictatuur die zijn burgers bespioneerd via alle mogelijke geavanceerde media, een dictatuur die een gevaar vormt voor de volksgezondheid, een dictatuur die de werkelijke macht heeft geschonken aan de grote coöperaties die op de achtergrond letterlijk geraffineerd aan de touwtjes trekken en de media in hun macht hebben zodat een deel van de bevolking nog steeds geloofd in dat politieke incorrecte woord "democratie".

"Protection against government is now not enough to guarantee that a man who has something to say shall have a chance to say it. The owners and managers of the press determine which person, which facts, which version of the facts, and which ideas shall reach the public."
-- Commission On Freedom Of The Press
Source: A Free and Responsible Press, 1947Hillary and Bill Clinton are attempting a takeover of the United States and will stop at nothing. A coup d'?tat of this magnitude has never been affected in such a subtly calculated way.


Lees ook: Politieke correctheid

BEKIJK OOK DEZE VIJF STERREN VIDEO *****patriot

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio