Is de politiek al niet jaren lang failliet ?

referendum
Gaat 'onze' politiek vandaag weer 'failliet'?

Bij een opkomst van minder als 51 procent heeft ‚het volk' gesproken en is de politiek in feite ‚failliet'. Is dat omdat men ons niets meer biedt? Of is de uitkomst na de verkiezingen steeds maar gissen? Omdat we nooit echt mee mogen beslissen? De opkomst kan echter eenvoudig groeien van minimum naar maximum. Ga nu eens eindelijk beginnen met de invoering van een bindend referendum!
gedachtenvoer

Delen op facebook, Twitter, ....

opkomst verkiezingen


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?