Q this is big

Politici in Californie met sponsor badges ?

politici met sponsor badges
Wat eens begon als een grap zou binnenkort de realiteit kunnen worden voor politici in California. Populair op de sociale en politieke media sites waar dit besmettelijke informatiepatroon vandaan komt, waar mensen vragen aan hun politici om net als auto couriers en andere topsporters sponsor badges te gaan dragen bij elke openbare vertoning. Niemand nam dit echter serieus, … tot nu.
gedachtenvoer

Politicians in California May Soon be Forced to Wear Corporate Sponsor Patches Like Nascar Drivers

 

Corruptie is een heet onderwerp overal in de wereld en politici zijn geen uitzondering waar politieke campagnes niet zonder financieel steun kunnen. Transparantie is geen aangeboren eigenschap in politieke kringen en bedrijven hangen hun financieel bijdragen ook niet aan de grote klok.

Voor ondernemer John Cox uit San Diego is dit onaanvaardbaar. Als antwoord starte hij de "California is niet te koop campagne" [ California is Not For Sale campaign ], een stemming maatregel die in moet gaan voor de verkiezing van 2016 die de politici moet dwingen hoopt hij, de badges te dragen van hun top 10 sponsors elke keer als ze officieel in het openbaar verschijnen.

California's wetgevers zouden zeer zichtbaar sponsor logo's moeten dragen op hun kostuums, waardoor eventuele belangenconflicten voor iedereen zichtbaar zijn te zien. Bovendien zal de "California eerlijke politiek praktijk commissie" het laatste woord hebben over welke sponsor logo's moeten worden weergegeven. Bovendien zouden deze zelfde logo's ook verplicht kunnen worden bij de te verschijnen campagne advertenties.

lees verder bron

politieke sponsors California is niet te koop

Californie is niet te koopMark Rutte gespondsord door: ....

 

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]