Wordt jij ook regelmatig voor ‚gek' versleten?

willem middelkoop
Praat jij ook wel eens met iemand die jou aankijkt met een blik van; "Jij bent gek". Regelmatig kom je ze tegen, mensen die uitsluitend de traditionele media volgend en totaal niet weten wat er zich achter de schermen of zelfs in het volle zicht afspeelt. Totaal niet beseffend dat hun wereldbeeld niet strookt met de realiteit.
gedachtenvoer

Maar deze lezing vond plaats bij de TU van Delft (!)

Deze week kwam ik deze video tegen van Willem Middelkoop op de collega website van NineForNews. Een video als deze kan niet genoeg gedeeld worden, dus bij deze. Ondanks vele duizenden uren lezen en video's kijken kom je toch weer nieuws tegen.

— Henk Mutsaers


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?