Q this is big

Is ozon-hoog-dosis-therapie stamceltherapie?

blik op gezondheid
Ozontherapie is een goed onderbouwde, veilige en effectieve behandeling bij vele aandoeningen. Tot voor kort  werd  alleen laagdosistherapie toegepast. Nu bestaat ozon ook als hoge dosistherapie. Er worden indrukwekkende resultaten van beschreven bij veel verschillende aandoeningen waaronder chronische vermoeidheid en de ziekte van Lyme. lees verder
ozon therapie

Sneltherapie

De methode is ontwikkeld door de Oostenrijkse arts dr. Lahodny die zo onder de indruk is van de behandelresultaten dat hij het 'sneltherapie' noemt. Hij gaat er van uit dat de bijzondere resultaten door  stamcelactivering komen. Sinds kort wordt deze nieuwe behandeling ook bij SANULOGIC toegepast.

De Oostenrijkse arts dr. med. Lahodny ontwikkelde de ozon-hoog-dosis-therapie
Op zijn website beschrijft de Weense arts dr. Johann Lahodny hoe de ontwikkeling van deze nieuwe therapievorm is verlopen. Hij paste de laagdosis ozontherapie al tientallen jaren toe maar vond dat de behandelresultaten beter moesten kunnen. Hij hoopte dat door een extreme verhoging van de hoeveelheid ozon de therapieresultaten van de ozontherapie zouden  verbeteren.

De verschillen tussen laag- en ozon-hoog-dosis-therapie
Bij de laagdosis eigen-bloed-behandeling wordt 1 maal bloed verrijkt met 40 microgram ozon per ml, bij de hoge dosis wordt 70 microgram 10 maal toegediend. In totaal wordt in plaats van 8000 ml ozon 140.000 mg ozon gebruikt. Bij de rectale ozontoepassing wordt bij de laagdosis tussen de 400 en 600 microgram ozon toegediend, bij de hoogdosis ruim 100.000 microgram. Dr. Lahodny schrijft dat de indrukwekkende resultaten alleen door een stamcelactivering te verklaren zijn.

Hoe dr. Lahodny de hoog-dosis-ozon-therapie heeft onderzocht
De onderzoeken over effectiviteit van ozonbehandelingen gaan allemaal over de laag-dosis-therapie, er wordt vaak gesuggereerd dat een hogere dosis gevaarlijk zou zijn. Daarom heeft dr. Lahodny de hogere dosis eerst op zichzelf uitgeprobeerd. Hij heeft een uitgebreid bloedonderzoek gedaan en probeerde vervolgens de hoge dosis ozon uit. Hij vermengde 200 ml eigen bloed met 70 microgram ozon per ml en in plaats van de gebruikelijke eenmalige behandeling heeft hij het twintig maal in een behandeling herhaald! Deze zelftest heeft hij tweeëntwintig maal herhaald zonder onverwachte of negatieve ervaringen of afwijkingen in het bloedonderzoek.

Het tien stappen plan van de ozon-hoog-dosis-therapie
Als standaardbehandeling bij patiënten heeft dr. Lahodny het 10-stappen protocol gemaakt. Bij iedere behandeling wordt tienmaal bloed met ozon vermengd. De behandeling  duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. In totaal wordt twee liter bloed met ozon vermengd en weer teruggevoerd in het lichaam.

Ozon-hoog-dosis-therapie als darminsufflatie
De toepassing via de darm duurt eveneens anderhalf tot twee uur.  Met kleine hoeveelheden tegelijk wordt  een  ozon-zuurstof combinatie met hoge concentratie toegediend tot een maximum van ruim 100.000 microgram.
De rectale toepassing is net zo effectief als de eigen-bloed-behandeling en heeft als voordeel dat de darm rechtstreeks wordt behandeld. Bovendien wordt de ozon snel opgenomen in de poortader, de ader die het bloed rechtstreeks naar de lever vervoert, waardoor de lever snel een hoge dosering ozon krijgt die de lever ondersteunt en stimuleert.

Sterke ondersteuning van het immuunsysteem en de doorbloeding
Dr. Lahodny heeft de therapieresultaten bij meer dan twee honderd patiënten gedocumenteerd. Al vanaf de eerste behandeling begint een totale ontgifting en verdwijnen geldrollen, een verkleving van rode bloedcellen zoals deze in de levend bloedanalyse is te zien, schrijft hij. De hoeveelheid ontstekings-boodschapper-stoffen, cytokines vermindert en ontstekingsremmende cytokines worden gestimuleerd. Het ontstaan van nieuwe bloedvaten wordt door vasoendotheliale groeifactoren en de directe invloed van ozon versterkt.

Na de OHT treedt een vermeerdering van T-lymfocyten, eosinofiele granulocyten en Natural Killercellen, NK-cellen, op en vermindert het aantal B-lymfocyten. Verder stijgt de productie van het doorbloeding verbeterende weefselhormoon prostacycline waarvan sinds kort bekend is dat het een sterke werking heeft tegen metastasen, aldus Lahodny.

Is Ozon-Hoog-Dosis-Therapie, OHT,  stamceltherapie?
Dr. Lahodny heeft de ozon-hoog-dosis-therapie eerst uitgebreid aan zichzelf getest waarna hij de behandeling uitvoerde bij patiënten. Zijn stoutste verwachtingen zijn door de resultaten overtroffen.  De resultaten zijn zo goed dat dr. Lahodny er van uitgaat dat de OHT stamcellen activeert. OHT is zo als het ware een stamceltherapie.  Anders zijn de spectaculaire resultaten niet te verklaren meent de innovatieve arts. Hij noemt het een 'snelbehandeling' die bij de meest uiteenlopende aandoeningen zoals acute ontstekingen, haaruitval, chronische vermoeidheid, leverontstekingen,  de ziekte van Lyme en kanker zinvol is.

Ozon-hoog-dosis-therapie bij aandoeningen
Op zijn website legt dr. Lahodny de stamcelwerking uit.  Bij alle aandoeningen worden door aangedane cellen en organen 'hulproepen', peptidesignalen,  uitgezonden. De OHT geeft aan alle stamcellen in het lichaam het bevel om alle om hulp roepende cellen te repareren.  De geactiveerde stamcellen veranderen zodra ze op de beschadigde of zieke plek zijn aangekomen in cellen van het betreffende weefsel dat zo wordt gerepareerd. Veel beschadigingen en ziektes verbeteren binnen twee dagen. De snelgenezing van symptomatische, zichtbare, pijnlijke, acute en chronische aandoeningen is een, bijna wonderbaarlijk, stamcelbehandelingsprincipe.

Ozon-hoog-dosis-therapie als preventie
Uit de nieuwste inzichten uit het stamcelonderzoek blijkt dat ook bij net ontstane veranderingen en beginnende ziektes de cellen peptide hulpsignalen uitzenden. Stamcellen reageren op deze signalen en helpen de net ontstane verstoringen te repareren. Bij een regelmatige OHT kunnen ziektes worden voorkomen doordat beschadigingen en bedreigingen worden gerepareerd voordat ze tot symptomen leiden.

Enorme potentiele kostenbesparing
De OHT levert potentieel veel kostenbesparingen op. Door bijvoorbeeld voor- en na een operatie de behandeling toe te passen zullen organen en operatiewonden sneller genezen en zullen minder infecties optreden. De behandeling van veel acute  en chronische en tot nu toe therapieresistente behandelingen zullen ook veel besparingen opleveren.
OHT werking berust op een universeel behandelprincipe. Omdat veel tot nu onbehandelbare aandoeningen snel, veilig en voordelig behandeld kunnen worden lijkt het werkingsprincipe te berusten op een algemeen principe: stamcelactivering.

OHT verovert de wereld
ozon hoog dosis therapie
Nadat dr. Lahodny  in 2015 en 2016 zijn ervaringen met de OHT ging delen met artsen in Duitsland en Amerika zijn er veel navolgers die van vergelijkbaar positieve ervaringen berichten. De Amerikaanse dr. Robert J. Rowen  bijvoorbeeld. Op zijn facebookpagina bedankt hij dr. Lahodny voor het delen van zijn kennis over de OHT en beschrijft enkele ervaringen van zijn patiënten.

Dr. Rowen spreekt van 'dramatische' successen. Patiënten met de ziekte van Lyme reageren vaak goed zegt hij. Verdere bijzondere ervaringen heeft hij opgedaan bij de behandeling met herpes genitalis en cellulitis.

Dr. Katka schrijft dat ook bij kanker verbazende resultaten  mogelijk zijn. Verder noemt zij psoriasis, de ziekte van Parkinson en multiple sclerose als goede indicaties. 'Geen andere behandeling is zo effectief bij chronische en steeds terugkomende ontstekingen zoals chronische neusholte-, middenoorontstekingen, keelpijn en koortsblaasjes'.

Lees meer over ozontherapie...

Lees meer over de ozon hoogdosis therapie bij SANULOGIC...

rinno heidstra Duurzaam Gezond betekent fit en levenskrachtig?zonder medicijnen. Veel mensen denken dat?dit toeval of geluk is, maar ziektes en klachten onstaan door een voortdurende overtreding van natuurwetten. Wanneer natuurwetten worden gerespecteerd ontstaan er geen klachten en ziektes en bestaande klachten?verminderen of verdwijnen. Zuiver en gezond eten, het vermijden van gifstoffen in voeding, lucht en lichaamsverzorgende producten, voldoende ...
Duurzaam Gezond | Het Cel Herstel Concept |

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]