Open Mind Conference

open mind conference
Al jaren wordt er op deze en vele andere website over zaken geschreven die het daglicht niet kunnen velen. Vele mensen blijven met onbeantwoorde vragen zitten. De hele situatie in de wereld lijkt zo onwerkelijk, zo onrealistisch, zo onvoorstelbaar, zo crimineel. Toch leven wij in deze gekke, doorgedraaide wereld. Hoe vinden we de balans tussen deze zaken, hoe geven we daar richting aan ....... ?
open mind conferentie


Graag wil ik je erop attent maken dat op 6 en 7 juni a.s. in de Oldschool in Amsterdam de Open Mind Conference NL georganiseerd gaat worden. Ik nodig je dan ook van harte uit voor deze conferentie. Er zullen 5 sprekers een presentatie houden over uiteenlopende, en vaak controversiële onderwerpen. Het doel van de conferentie is om feitelijke en wetenschappelijke informatie toegankelijk te maken voor het grote publiek.

Deze informatie wordt veelal gemeden in de reguliere "mainstream media". Er is onder de ontwakende massa (en vooral onder jongeren) een sterke behoefte naar meer ongecensureerde informatie om zodoende een beter beeld te kunnen verkrijgen van de realiteit. Het is daarom een belangrijk evenement! Onderwerpen die besproken zullen worden zijn:

* de aanslagen op 11 september in NY,
* de gezondheidsproblematiek in de huidige samenleving,
* false flag terrorisme,
* geopolitiek,
* het monetaire systeem,
* geo-engineering en weather modification programma's,
* en nog veel meer.

OMC NL is dé uitgelezen mogelijkheid om vragen zonder terughoudendheid te kunnen stellen, en informatie te kunnen delen.

Dit alles zal plaatsvinden in een informele atmosfeer in en rondom het Oldschool gebouw in Amsterdam. Naast de unieke line-up van de sprekers is er muziek, lekker eten en drinken, en is iedereen met een open mind van harte welkom! OMC NL heeft alles in zich om een mindblowing evenement te worden!

Tevens zullen er stands aanwezig zijn en andere een mogelijkheden voor mensen om hun dienst of product (in de geest van de open mind) kenbaar te maken. Naast vergrote naamsbekendheid draagt dit ook bij aan de sfeer van het evenement. Wellicht is dat interessant voor jou.

Voor meer informatie check de website: www.openmindconference.nl

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?