Oorlogvoeren voor de V.S. "normaal" !!

oorlog
Bij onze "vrienden" in de V.S. is oorlogvoeren "normaal" geworden de laatste 239 jaar!

Het is een feit: De Verenigde Staten zijn van de laatste 239 jaar 222 jaren in staat van oorlog geweest (93%). Er was dus slechts 21 jaar vrede. Geen enkel President van de V.S. — geen enkele — heeft tijdens de zijn gehele termijn vrede gekend. En dat, … dat zijn onze "vrienden" … denk daar maar eens even over na!
oorlog voor de VS normaal

Men oogst wat men zaait …


Oorlog wordt altijd gevoerd omdat men zegt dat dit het beste voor ons is, om onze veiligheid te garanderen … toch? Zo wordt het altijd aan ons gepresenteerd. Nu krijgen we echter te maken met de mensen die op de vlucht zijn geslagen vanwege dat gevoerde beleid.

"Just because you do not take an interest in politics doesn't mean politics won't take an interest in you." ~ Pericles.

Iedereen heeft te maken met het beleid dat de politiek uitstippelt, of je er in geïnteresseerd bent of niet. De politiek bedrijft institutionele formaliteiten waar vroeger het belang van de collectieve individuen en de waarheid voorop stonden. Politici strijden voor het belang van de bedrijven ten koste van de belangen van de fysieke wereld, ten koste van ons. Het milieu wordt opgeofferd voor winstgevende energie, de volksgezondheid wordt opgeofferd voor winstgevende chemische landbouw en eveneens chemische "gezondheidszorg" en oorlogen worden gevoerd om politieke belangen en de wereldmacht.

Wij worden in toenemende mate beroofd van alle privacy en de zoekmachines van Google en Facebook spionage robots brengen een gedachteprofiel in kaart van alle burgers. Ook van hen die zeggen niets te verbergen te hebben. Waarom?

voer voor je gedachten

Omdat wij de vijand zijn, wij als collectief zijn de grootste bedreiging voor al die bedrijven, de farmaceutische waanzin, de Monsanto GMO kliek, de namaak voedingsindustrie, de Chemtrail en oorlog industrie en de politiek. Als wij — met z'n allen NEE gaan zeggen — wij willen dit niet langer — dan is het gedaan met het spel van overheersing. Er is nog nooit in de geschiedenis een macht geweest die oneindig de bevolking zijn wil heeft kunnen opleggen. Daarom worden wij in de gaten gehouden om elke uitlating elke verandering in de volksopinie te monitoren en zonodig in de kiem te smoren. Wij zijn immers de terroristen die een einde kunnen maken aan hun spel van overheersing.

(Daarom heb ik mijn Facebook account stop gezet en gebruik ik Google niet meer als zoekmachine!)

Iedereen moet in de pas lopen. Heb je een afwijkende mening dan wordt je tot kwakzalver uitgeroepen (zoals ik). Heb je een ontdekking gedaan om ziektes te genezen dan wordt je belachelijk gemaakt of erger. Heb je een afwijkende politieke kleur die bij veel mensen aanhang vindt, … dan wordt je vermoord. Intussen zijn er in de V.S. volledig uitgeruste Fema kampen voor wie weet hoeveel mensen … en wanneer?

— Henk Mutsaers

Bron artikel Wakeup-world (geen vertaling maar gebruik makend van de gegevens)

Oorlog voeren is voor bijna elke overheid normaal geworden.De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio