Rudy Giuliani: "Geloof niet wat ik op TV zeg"

Rudy Guiliani
Deze week kwam Rudy Giuliani de voormalige burgemeester van New York tijdens de 9/11 periode met een opmerkelijke uitspraak. Hij bekende op de hoogte te zijn met de Pizzagate zaak, maar nog belangrijker. "Vertrouw niets wat ik vertel op TV, 'men' kan mij technisch alles 'laten' vertellen wat 'ze' willen". Met andere woorden, het medium TV is onbetrouwbaar voor je zintuigen, je ogen en oren!
oud burgemeester 9/11 van New York

Je ogen en oren zijn onbetrouwbaar?


De wereld is al sinds de zaak van Marc Dutroux aan het licht kwam in de ban van pedofilie netwerken, kindermoorden en satanische rituelen. De ene na de andere zaak is sindsdien aan het licht gekomen van deze zieke praktijken die hun vertakkingen hebben tot in de allerhoogste kringen. Het meest recente schandaal dat aan het licht kwam gedurende de Amerikaanse verkiezingen via de Wiki email openbaringen staat nu bekend onder de naam "Pizzagate".

Deze week berichte Rudy Giuliani hierover via zijn Twitter account dat daarna diezelfde dag nog afgesloten werd. Vandaag, eerste kerstdag was het weer online. https://twitter.com/rudygiuliani

oude twitter account Rudy Giulinao
Oude twitter account Rudy Giuliani
nieuwe twitter account Rudy Giuliani
Nieuwe twitter account Rudy Giuliani


Rudy Giuliani geeft toe kennis te hebben van de kinder seks en offer ring [Admits Knowledge of Child Sex & Sacrifice Ring]. Hij komt op 20 december met onderstaande statement / bekentenis. Schuldgevoel, gewetensproblemen, wellicht bang voor komende onthullingen (?). We kunnen daar terecht vraagtekens bij zetten.

bekentenis Rudy Giuliani

Vele hooggeplaatste officials, politici, personen in koninklijke kringen moeten vrezen voor hun toekomst, ze waren getuige of namen deel aan vreselijke gebeurtenissen / rituelen en werden daarmee chanteerbaar. De media voelen dat hun macht tanende is en hebben de strijd met de alternatieve media reeds verloren. Ze voeren een strijd op leven en dood en dat is dan ook de reden van de Nep Nieuws campagne tegen de alternatieve media groot en klein. Het zijn de journalisten die de MSM de rug toegekeerd hebben en de burger journalisten / bloggers die het echte nieuws brengen. Met de komende instorting en bekentenissen van mensen als Rudy Giuliani zullen mensen de oude MSM machtsstructuren de rug toekeren als gevolg van het instorten van het vertrouwen.

chemtrails en haaarp

chemtrails
haaarp

Met deze twee foto's is op eenvoudige wijze een nieuwe NEP realiteit neer te zetten via fotoshop. Dit zelfde is ook te realiseren met live TV beelden.

Wat in dit artikel de boodschap is;

"We kunnen en mogen de traditionele MSM media totaal niet meer vertrouwen. Met het geschreven woord wordt in de gehele geschiedenis al een loopje genomen. Met de fotografie kan tegenwoordig elke amateur de gewenste resultaten na een paar uurtjes oefenen neerzetten. Met de moderne technieken is het op TV mogelijk in realtime de gezichtsuitdrukkingen en de stem dusdanig te bewerken dat men iedereen alles kan laten zeggen wat 'men' wil.

Het vertrouwen op je eigen zintuigen, ogen en oren is dus niet meer mogelijk!

Wat moeten we nu met zo'n boodschap, en uitgerekend op eerste Kerstdag? De waarheid kun je niet wegstoppen. Er zijn teveel mensen die dagelijks hiervan het slachtoffer zijn / worden. Vanochtend zag ik hierover nog een mooie bijdrage van Juglen Zwaan:We mogen verschillende religies hebben,
verschillende talen spreken,
verschillende kleuren,
maar we behoren allemaal tot één menselijk ras.
Kofi Annan


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio