Nieuws Programma Voor Lokale Omroepen

gezondheidsradio
In 2016 gaan we als opvolger van gezondheidsradio starten met dotcom radio:

De aanknoop punten verbinden, connecting the dots. Een "Ieders inzicht delen", is in het kort de essentie van het programma. lees verder
nieuws programma lokale omroepen


Na zes jaar en meer als 250 afleveringen van gezondheidsradio die uitgezonden werden op de lokale omroep de SLOG en verder via internet te beluisteren waren kwam daar in 2014 een einde aan. Tijdgebrek en, we hadden de meeste gezondheid topics wel behandeld. Het programma werd ook verspreid via podcast en daar kregen we uiteindelijk de meeste reacties op binnen, mensen die uit de gehele wereld reageerden en het programma konden beluisteren op de plaats en tijd die hen het beste uitkwam.

Nu in 2016 is het wereldnieuws in een stroomversnelling gekomen, en dichter, veel dichter bij huis zijn:

* Economische huurmoordenaars actief op het Europese front,
* Valse vlag aanslagen vinden aan de lopende band plaats,
* De democratie is een farce geworden en in het naburige Frankrijk heerst al een half jaar de noodtoestand.
* Ons geldsysteem wordt op alle mogelijke manieren gemanipuleerd en de daaraan verbonden toekomst perspectieven zoals sparen, beleggen en het pensioenstelsel.
* Ons rechtssysteem verzaakt recht te spreken inzake pedofilie waar nauwe banden met de politiek meer en meer aan het licht komen in navolging van Engeland. De beerput gaat langzaam maar zeker open.
* Het niet democratisch gekozen Europa maakt inmiddels de dienst uit en houden gif producenten als Monsanto en de (junk) voedingsindustrie de hand boven het hoofd.
* De bevolking wordt meer en meer ondergeschikt aan de multinationals via het geheime TTIP verdrag.
* Met Zika ziet Big Farma een nieuwe mogelijkheid om met gemanipuleerde studies weer miljarden te gaan verdienen ten koste van de gezondheid van miljoenen mensen. En dan hebben we het nog niet gehad over:
* Chemtrails,
* H.A.A.A.R.P. en al die andere zogenaamde ...
* Complotten die echter gewoon te verifiëren zijn met keiharde feiten.

Heel veel mensen hebben van veel van deze zaken TOTAAL geen kennis genomen terwijl het een GIGA stempel op hun dagelijkse leven en gezondheid drukt. De landelijke media verzwijgen of verdraaien het nieuws of hebben adverteerders belangen om het heel mild uit te drukken. Een gat in de markt dus, als je tegen de stroom in durft te gaan (?)

Voor lokale omroepen die het programma willen uitzenden, be my guest, wees welkom.

De vaste presentatoren zijn weer van de partij. Ron Fonteine, onderzoeker (leefbewust, bijna 15 miljoen bezoekers in 11 jaar tijd), Mike Donkers, schrijver, vertaler, leraar Engels, beheerder van het Weston Price forum (2.000 bezoekers per dag) Juglen Zwaan orthomoleculair geneeskundige en beheerder van aHealthLife, Arend Zeevat, die een heel scala aan onderzoek werk heeft gedaan voor de Argusoog website & radio, de Hoogste Tijd, Frontier radio en onlangs ook een boek schreef. De verbindende factor is onder getekende Henk Mutsaers, 46 jaar deejay en beheerder van gedachtenvoer.

— Henk Mutsaers, interesse, idee, bijdrage, neem contact op.

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio