NepNieuws of gewoon sencuur ?

nepnieuws
Facebook en Twitter willen nep en valse berichten aan banden gaan leggen. Slimme software gaat die er tussen uitvissen. Ik weet al wat sleutelwoorden die men gaat instellen. Vaccinaties, Chemtrails, 9/11, MH17, etc, etc. Je begrijpt welke richting het in gaat. Hoe komt dat? lees verder
nepnieuws vals nieuws

Nepnieuws, valse nieuwsberichten,
of willen ze jou en mij gaan censureren?


BNR besteedde er aandacht aan in een uitzending van met Ask Me Anything over nepnieuws (Jörgen Raymann)
Valse nieuwsberichten op Facebook en Twitter zouden Donald Trump aan de overwinning geholpen hebben. Kunnen we nieuwsberichten nog wel vertrouwen en waar komt dat nepnieuws vandaan? (Noot: er waren verschillende negatieve reacties op het nieuws via de reguliere media)

Nu volg ik al een hele tijd een Amerikaan via zijn website en nieuwsbrief, Jon Rappoport en zijn website heeft ironisch genoeg al 15 jaar de naam No More Fake News. Geen vals nieuws meer!

Hoe komt dat er steeds meer secuur plaatsvindt op internet?


De movement, de beweging van de alternatieve nieuwssites wordt te machtig, teveel mensen gaan hun mening bijstellen naar aanleiding van de vers opgedane kennis en andere inzichten. Zoals; Het Rijksinstituut voor Gezondheid en Milieu (RIVM) heeft twee miljoen euro extra uitgetrokken voor extra lange gesprekken met ouders over vaccinaties.

Hoe komt dat?


Simpelweg wordt er geconstateerd dat mensen niet meer voor de RIVM rede vatbaar zijn, ze geloven de wetenschap niet meer en weten dat er schadelijke stoffen in de meest vaccinaties aanwezig zijn die de gezondheid altijd schaden. Het laatste redmiddel worden voorlichtingen door de industrie en het blokkeren van alternatief nieuws.

Facebook en Twitter zijn slechts het begin. Er komen op allebei platforms zoals bij Apple en Windows handige nieuwsdiensten die het nieuws selecteren op je voorkeuren, en NEE, die voorkeuren hoef je zelf niet kenbaar te maken. Die weet men al aan de hand van je zoekwoorden en Facebook en Twitter postings!

De diverse instanties beginnen een beetje radeloos te worden van dokter Google en de goed geïnformeerde consumenten die men niet meer van alles op de mauw kan spelden. Een boek als The Truth About Cancer staat nu in de New York Times boeken top honderd bij health (gezondheid) op nummer 2 deze week (17-11-2016) Verslagen in hun eigen systeem, de waarheid is binnen gedrongen in het hol van de leeuw.

Waarom jagen de autoriteiten niet op de TV, radio en reguliere pers als het aankomt op nep en vals nieuws.


We werden voor het derde jaar op rij weer uitgebreid getrakteerd op Zwarte Pieten nieuws terwijl ik gisten achter de wolken weer in het geniep tomeloos veel Chemtrails ontdekte. Waarom krijgen wij nep Zwarte Pieten nieuws? Om onze aandacht af te leiden? You Bet. Zeker weten. Zoals verschillende oud journalisten en weermannen al vertelden, uit de school klapten. Het nieuws op radio, TV, en de kranten wordt gemanipuleerd.

De media hebben die slag reeds lang verloren.


Deze bekende spreuk beschrijft het in boekdelen:

Vertrouwen komt te voet maar vertrekt te paard.


Met andere woorden, is het vertrouwen op een enkel vlak verstoord dan vertrouwen deze nieuwsconsumenten de media op geen enkel vlak meer.

Vertrouwen in de media, in het nieuws?


Een kleine meerderheid van 56 procent van Nederlanders heeft vertrouwen in nieuwsorganisaties, maar individuele journalisten genieten bij minder dan de helft (49 procent) datzelfde vertrouwen. Bron (bekijk de grafiek per land - schokkend - als laatste staan Griekenland. Logisch zij zagen de leugens in de praktijk elke dag) Opmerkelijk is het feit dat video als nieuwsbron het minste in trek is! Dat duurt te lang.

Mijn persoonlijke conclusie is reeds jaren; Als je slecht geïnformeerd wil zijn, kijk dan naar het nieuws, luister naar de radio en lees de kracht. Je leeft als een zombie, maakt verkeerde beslissingen en ondermijnt je gezondheid.

Op Facebook kun je "goedgekeurde" nieuwsberichten van Big Brother voortaan wel duidelijk herkennen aan de button: "verified". Alle ander belangrijke berichten worden voor de argeloze Facebookers verborgen gehouden.

— Henk Mutsaers

No More Fake News

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio