Geloven we nog in "onze" nep regering?

brainswash
Voor de duidelijkheid, het woord nep betekend: namaak [regering] met de bedoeling echt te lijken. Nagebootst, onecht en vals zouden ook prima kunnen inpassen in mijn beeldvorming van onze regering en daarmee de overheden van de ons omringende Europese landen. Onze marionetten spelers hebben immers vele touwtjes in handen. Waar gaat het nu [weer] over? TTIP
nep regering

T-TIP toonbeeld van "onze" DEMOCRATIE

 

Ik heb al meer gesteld, regeren doe je bij meerderheid van stemmen. Elk opkomstpercentage onder de 51% zou moeten leiden naar herverkiezingen. Iemand die niet is gaan stemmen heeft nog steeds invloed door het onthouden van zijn "stem". Men vindt het geboden programma niet interessant genoeg om in actie te komen, om zijn "stem" te laten horen. 51% opkomst zou dus ten alle tijden de kiesdrempel moeten zijn.

En waarom komt iemand niet meer stemmen, jongens en meisjes in den Haag? Men heeft geen zin om alweer valse beloftes te horen, leugens en bedrog. Van discussies in kleuterklas is meer hout te snijden. In de grote mensen wereld meent men het normaal te vinden van "onze" vertegenwoordigers, om besprekingen in het geheim te kunnen voeren.

Het is maandagmorgen 2 mei. Gisteren melde het RTL journaal dat de geheime documenten omtrent het TTIP verdrag uitgelekt waren. Raad eens wat deze documenten gaan onthullen als ze vandaag openbaar gemaakt gaan worden? Dat wij hier in de EU moeten vrezen voor [de toch al slechte] voedselstandaard, hormoonvlees, meer chemische voeding, GMO, nanotechnoligie, we krijgen alles op ons bordje omdat de grote bedrijven dat willen.

Ze willen de hele landbouw en veeteelt controleren, weg met die kleine keutel boertjes en leve de multinationals. Niets nieuws onder de zon, dit roepen vele mensen al enkele jaren maar dat waren complot-denkers. Nu hoorde ik op het journaal gisteren de verslaggever vertellen, deze mensen hadden toch gelijk. Alleen sprak men nu niet van complot-denkers.

De regering is dus weer betrapt op heterdaad. Onze gezondheid te grabbel gooien voor de superwinsten van het bedrijfsleven en hun toekomstige mooie baantjes. Jongens en meisjes, wat mij betref mogen jullie blijven zitten, nee …. ik bedoel niet in Den Haag, maar jullie mogen blijven zitten in de kleuterklas, een jaartje overslaan. Je les opnieuw leren. Wij willen echte voeding op ons bord voor een eerlijke prijs, waar het geld terecht komt bij de mensen die ook het werk hebben gedaan [de boeren] en niet bij de beurshandelaren, de tussenhandel en de hoge belastingen.

Conclusie: We hebben een NEP regering, onecht, vals, een nagebootste democratie.

— Henk Mutsaers

Lees ook: BNR nieuwsradio Roelof Hemmenn over TTIP, BNR zet je uit
Uit het gescheidenisboekje: Wat is TTIP?
en .. Wat het ARD wel uitzond en NOS en RTL niet
en .. is onze voeding veilig met TTIP?

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio