Nanostof Twin Towers <vs> Benzine ?

twin towers New York 9/11
De Zionisten in Israel en de Amerikaanse Walstreet Petrodollar Zionisten hadden een reden nodig om de olievelden in het Midden Oosten onder controle te krijgen, daarmee tevens de macht van de Arabische landen rondom Israel te vernietigen en de waarde van de petrodollar te behouden. En natuurlijk om het oude plan van een Groot Israel Imperium te realiseren. lees verder ...
book where did the towers go

WAT HEEFT HET NANOSTOF VAN DE TWIN TOWERS MET HET NANOSTOF VAN BENZINE TE MAKEN?

Complete artikel: www.drjudywood.com
Vertaling: Dick Nieuwkoop

Het magnetische nanostof dat nu overal in de wijde omgeving in de lucht zit waar benzine autos rondrijden is het belangrijkste wapen om de geheime Zionistische vergiftigings depopulatie agenda uit te kunnen voeren. Via de neus gaat het direct de hersenen binnen en met een vleugje WIFI, 3G, 4G worden de deeltjes in trilling gebracht en de hersenen en het zenuwgestel langzaam gepureerd. Hierdoor daalt het IQ van de mensheid waardoor de Zionisten meer macht over de mensheid krijgen. Ter verduidelijking. Ik moet in Thailand ongeveer 15 km de stad uitrijden om het trillen van mijn zenuwgestel niet meer te voelen. En als ik terug naar de stad rijdt dan begint het trillen van mijn zenuwgestel ook weer zo'n 15 km voordat ik in de stad ben. Dat betekend dat in het drukbevolkte Nederland en Europa dit nanostof overal aanwezig is.

De opbrengsten van de benzine zorgen ervoor dat Walstreet en het Pentagon de middelen hebben om de geheime vergiftigings depopulatie agenda te financieren. Daardoor wordt iedereen uiteindelijk chronisch ziek en om in leven te blijven moet iedereen zijn geld afgeven aan de Farmaceutische maffia.

book Judy WOODS
Het boek dat uitgaat van feiten over 9/11

Opmerkelijk is dat ze de Twin Towers hebben neergehaald met een "directed energy" wapen. Feitelijk een demonstratie waarmee ze hebben laten zien dat ze over technieken beschikken die fossiele brandstoffen volledig overbodig maken.

En nu dit allemaal bekend aan het worden is hebben de Zionisten voor de volgende afleidings manouvre gezorgd: Europa overspoelen met vluchtelingen om de Christenen tegen de Moslims op te kunnen zetten.

Wanneer wordt het volk en ook de alternatieve media echt wakker, zodat dit gaat stoppen of moet die WO3 er dan toch komen doordat de meerderheid dit spelletje weigert te zien?

En wanneer worden de Christenen eindelijk wakker die op dezelfde manier vergiftigd worden door hun"vrienden" terwijl men nog steeds het Zionistische Israel blijft steunen dat werkelijk niets maar dan ook niets te maken heeft met het Israel waar hun Bijbel over spreekt?

Het hersenbeschadigende nanostof is zeer effectief, want de verwarde mensen zijn niet meer te tellen. De burnouts zijn niet te tellen. De longkankerdoden die nooit hebben gerookt zijn niet te tellen enz.

En daaarom zien we hier de volgende stap: Israel wil het internet gaan sencureren

NANO IS ONZICHTBAAR EN HET DIENT OM DE DUISTERE DEPOPULATIE AGENDA VAN DE ROTHSCHILD PETRODOLLAR BANKIERS ZIONISTEN AAN HET OOG TE ONTTREKKEN.

Lees ook: Nanostof luchtvervuiling in hersenen
Lees ook: de millieu vluchteling | luister dotcom.radio podcast deel 1 | luister deel 2 |

Noot: De "ja maar vraag", als dat zo is dan hebben de mensen die achter deze ellende zitten toch ook last van al dat fijnstof? Deze mensen zorgen optimaal voor hun immuunsysteem en vermijden schadelijke concentratiezones zoals Nederland. Optimaal voor je immuunsysteem zorgen kunnen we allemaal. -- HM

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio