Opzienbarend: Kanker industrie maakt profijt van nagalase molecuul dat geïnjecteerd wordt via vaccinaties.

schokkend nieuws
Dit zou verklaren waarom er een wereldwijde agressieve actie gevoerd wordt om vaccinaties op te dringen en verplicht te stellen. De wereldbevolking moet klaarblijkelijk uitgedund worden. Chemotherapie is daarbij een zeer effectieve methode blijkt uit de cijfers van de nieuwe website van Mike Adams. 16.024.921 miljoen doden sinds het jaar 2000 in de VS. [ 13-01-2016 ]
big farma doden klok


Bron Artikel: Dr. Leonard Coldwell
Beknopte vertaling: Henk Mutsaers

Noot: De tijd ontbreekt mij soms om een artikel grondig te vertalen. Ook deze informatie is echter te belangrijk om te negeren.


Een van de meest lucratieve business ter wereld is de kanker industrie. Verleden jaar met een omzet van meer als 100 miljard wereldwijd. Een business die van de een op de andere dag kan ophouden te bestaan … als men de genezing van kanker zou ontdekken.

Alle goede doelen ten spijt zou dit een schot in eigen voet zijn voor deze super winstgevende industrie. Dit betekend dat het ontdekken van kanker bij mensen best belangrijk is en geeft ook te denken waarom er ook in tijden van wachtlijsten nog vaak de zelfde week plaats is om met een behandeling aan te vangen. [noot: de bedenktijd wordt weggenomen]

Mike Adams rapporteerde nog recentelijk, de genezing van kanker zou een hele industrie aan de rand van de afgrond brengen.

Dit betekend dat iedereen die beroepsmatig dichter bij de oplossing van kanker komt een extreme bedreiging vormt voor de gehele kanker industrie en gestopt dienen te worden tegen elke kost. [ noot: niet professionals kunnen maar al te vaak deze 'ziekte' genezen met producten uit grootmoeders kastje ]

Met dit in gedachten kunnen de misterieuze doden [ meer als 30 in Florida ] van natuurartsen en wetenschappers wel verklaard kunnen worden.

Dokters die onderzoek doen naar niet giftige, goedkope effectieve en beschikbare methodes worden routinematig tegengewerkt, praktijken gesloten, behandeld als criminelen, bedreigt en of valselijk beschuldigt van allerlei zaken.

"Gerenommeerde holistisch arts dood aangetroffen één week na FDA raids kliniek"

"Dit lijkt het geval met Dr James Jeffrey Bradstreet te zijn, nadat hij dood aangetroffen werd in een rivier in Noord Carolina met een geweerschot in zijn borst. Bradstreet, een gerenommeerde arts bekend om zijn sceptisch houding voor vaccinaties, en zijn onderzoek naar autisme was overvallen door de FDA een week eerder. De reden voor de overval is grotendeels onbekend".

Zowel zijn zoon als neefje waren gediagnoseerd met autisme en een significant deel van zijn onderzoek werd besteed aan deze conditie / ziekte.

Natural News rapporteerde dat hij werkte aan een weinig bekende molecuul die van nature voorkomt in het lichaam. GcMAF (Globulin component Macrophage Activating Factor) die het GC-eiwit vormt in het lichaam nadat het combineert wordt met vitamine D.

Dit heeft het potentieel om een algemene behandeling voor kanker te zijn.


Het wordt ook aangenomen om autisme, HIV, lever / nierinsufficiëntie en diabetes te kunnen behandelen en omkeren.

Dr. Bradstreet werkte met een natuurlijk voorkomende verbinding die de meest effectieve zaak bij het immuunsysteem kan worden voor het doden van kankercellen.

Meerdere artsen die vermist of mogelijk gezelfmoord zijn hadden een relatie met Dr. Bradstreet zoals Dr. Gonzalez een maand later.

Deze informatie die ik op het punt sta om je nu te geven is zeer controversieel en een heleboel mensen die hier aan werkten hebben deze planeet inmiddels al verlaten.

 

GC eiwit is een eiwit dat wordt gebruikt door macrofagen in het lichaam. Wat het doet is: macrofagen in het lichaam zijn degenen die kankercellen doden. Na het definiëren van GcMAF en hoe het is geformuleerd, Dr. Broer herhaalt dat het "waarschijnlijk de meest effectieve manier in het immuunsysteem is om kankercellen te doden."

Maar wat Dr. Bradstreet en zijn medewerkers ontdekten is dat het immuunsysteem is aangetast door een verbinding genaamd "nagalase."

Nagalase is een enzym / eiwit dat wordt gemaakt door kankercellen en virussen die immunodeficiëntiesyndromen veroorzaken en is ook verbonden met autisme en een "veelheid van andere problemen", legt Dr Broer uit.

De artsen die dood aangetroffen en / of vermist werden ontdekte dat nagalase in het lichaam kwam door middel van vaccins.

"Wat uiteindelijk gebeurt wanneer het GC-eiwit niet kan worden omgezet naar McGAF, het hele immuunsysteem aangetast wordt. '

Sommige van de artsen die geliquideerd dood of vermist werden geloofden dat het nagalase eiwit / enzym opzettelijk in het lichaam werd gebracht, hetzij mondeling of rechtstreeks via vaccins.

"Dit is ongelooflijk ontmoedigende informatie voor de hele medische professie en het immunologische beroep en die mensen die betrokken zijn bij vaccinaties, dat ze blijkbaar niet willen dat deze jongens op deze planeet blijven rondlopen," zei Dr Broer.

"Ik zeg niet wat er met deze jongens is gebeurd, ik zeg gewoon dat ze niet meer op deze planeet zijn."

Voor zijn dood behandelde Dr. Bradstreet 1100 patiënten met GcMAF met een 85 procent response rate - iets wat onmogelijk werd geacht door de medische gemeenschap.

Bron: lees verder …[ Engels ]


P.S. Er zijn dokters die de juiste keuzes maken, maar .. 33 van het werden verleden jaar vermoord of gezelfmoord. Onderstaande video krijgt deze waarschuwing mee op YouTube dus ik neem aan dat hij snel verdwenen zal zijn.

youtube waarschuwingDe laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio