Hoe maak je mensen monddood?

ik durg niets te zeggen
Hij die niets te verliezen heeft zal geen enkel probleem hebben zijn mening te uiten, de tegenpartij zal geen enkele manier kunnen vinden die persoon op enige manier dan ook te chanteren, onder druk te zetten, of angst in te boezemen. Een ongeleid projectiel wat zijn eigen weg kan gaan. In onze moderne maatschappij zijn ze uiterst zeldzaam, we worden geregeerd door angst en zijn op de een of andere manier onafhankelijk gemaakt van hét systeem.
hoe maak je mensen monddood

Op welke politicus zou jij willen stemmen?


Vraag je het mij, dan ken ik geen énkele politicus die ook maar énigszins in de buurt kan komen van mijn normen en waarden. Dat zijn op zijn minst, …

Geen gif in onze voeding.
Geen giftige medicijnen.
Geen giftige medische behandelingen.
Geen chemtrails.


Een waardevast geldstelsel & pensioen
Een betaalbare gezondheidszorg
Een solide aanpak van wanbetalers
Een gelijke behandeling en beloning van buitenlandse werknemers (oneerlijke concurrentie)

Dat zijn zo enkele zaken die belangrijk zijn waarvan de eerste vier essentieel zijn voor de basis behoeften om überhaupt gezond te kunnen leven. Noem mij één politicus die zich voor alle vier deze redenen heeft ingezet? Vandaar dat ik al besloten heb om slechts uitsluitend per referendum te gaan stemmen, alle andere verkiezingen kunnen nooit belangrijk genoeg zijn om in beweging te komen!

Respect voor de stakers


Ik heb groot respect voor al die mensen die nog het léf hebben om te gaan staken. De meeste mensen hebben immers iets (of heel veel) te verliezen. Ze krijgen minder betaald tijdens de staking of helemaal niets. Het is zelfs mogelijk je baan te verliezen, je uitkering, subsidie tot aan gevangenstraf toe.

"The real destroyer of the liberties of the people
is he who spreads among them bounties, donations and benefits."
-- Plutarch (c.45-125 A.D.) Priest of the Delphic Oracle


We hebben allemaal vrijheid van meningsuiting, maar wanneer onze vrijheid in het gedrang komt, onze gezondheid in het gedrang komt, onze rechten in het gedrang komen moeten we soms wel erg grote risico's gaan nemen om te strijden, om op te komen voor die rechten.

Dan mogen we gewoon onze mond houden anders, …

niets te verliezen

Hoe vrij zijn we dan eigenlijk nog?


Hoe monddood ben jij nu eigenlijk?

Er kan echter een tijd komen dat dit alles niet meer van belang is, dat de woede groter wordt dan de angst om te verliezen.

Als steeds meer mensen gaan ontdekken hoe we voor de gek zijn gehouden en tegen welke kostprijs? De woede zal niets oplossen maar is wel begrijpelijk. Daarom staan de media onder controle en zou men het open internet nog het liefst vandaag dicht spijkeren.

De grote vraag is en blijft wanneer dit kantelpunt bereikt wordt? En, … is er dan een mogelijkheid, … een uitweg, … om dit alles nog enigszins vreedzaam te kunnen laten verlopen?

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio