Q this is big

Mijn stemwijzers is korter als het A4 tje van Geert, …

mijn stemwijzer
Een stem advies hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Ik weet ook dat iedereen > zonder uitzondering < het in deze met mij eens zal zijn. Of ze echter ook zo rationeel zullen kiezen dat blijft de vraag. Kies je voor jezelf dan, …
mijn stemwijzer

Kies je (ook) voor jezelf, … ?

* Dan weet je dat je niet terecht kunt bij de Europa gezinde partijen.
- Een Europa wat nogal pro GMO gezind is.

* Kijk je dan naar het politieke beleid uit het verleden dan is er op gezondheid gebied zeer weinig te halen of liever gezegd, … helemaal niets. Al het vergif in onze voedingsketen, E nummers, pesticiden, nano technologie (veilig?) allemaal zwaar bewerkte producten goedgekeurd met het beleid uit het verleden.

* Kijken we dan naar de trukendoos van de Chemische "geneeskunde" met hun frauduleus goedgekeurde medicijnen, Chemotherapie en vaccinaties, … ik vraag mij hardop af; "Hoe lang gaat het nog duren voordat er mensen voor het gerecht moeten komen?" "Misdaden tegen de mensheid".

Alleen daarom had ik al besloten NOOIT meer te gaan stemmen op dat … (vul zelf maar in). Ik ben echter van gedachten veranderd. Stemmen per referendum spreekt mij erg aan, in feite de enige echte vorm van democratie. Mijn stemwijzer is in onderstaande plaatje samengevat.

mijn simpele stemwijzer

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]