Q this is big

De meeste mensen willen leugens blijven geloven

oude leugens
Een bekend spreekwoord zegt: "Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel" Maar sommige leugens worden zo hardnekkig in stand gehouden, door zelfbedrog en hardnekkige overtuiging(en) Adolf Hitler stelde: "Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je gaan geloven".
het is makkelijker om mensen een leugen voor te houden

Het is gemakkelijker mensen voor de gek te houden
... dan ze te overtuigen dat ze voor de gek gehouden werden


Zo werkt de marketing machine achter onze gezondheidszorg en met name de kanker industrie waar mensen heilig blijven geloven dat door het toedienen van zware chemische middelen de kanker uit het lichaam gedreven wordt en het lichaam immuun hiervoor is en zal overleven (?) In werkelijkheid zullen deze chemische middelen eerder dé doodsoorzaak worden.

Iemand voor de gek houden, de spot met hem of haar drijven, iemand beetnemen, voor het lapje houden. Dat zijn de termen waaraan ik denk als een dokter je naar een ziekenhuis verwijst alwaar men je de beproefde behandeling gaat geven van chemotherapie.

Deze week is op internet de tweede serie te zien hoe je kanker effectief kan genezen en ook voorkomen dat je het überhaupt krijgt. Elke aflevering is slechts 24 uur gratis te bekijken en op het eerste bericht dat ik hierover plaatste waren 17 mensen in een periode van 24 uur zo slim om dit met hun vrienden te delen.

Het internet had in mijn ogen moeten ontploffen, iedereen had op zijn achterste benen moeten staan. Spontane acties van ongenoegen, immers iedereen kent mensen die onnodig om het leven zijn gebracht door deze leugen(s).

voer voor je gedachten

Vandaag 15-10-2015 is de tweede aflevering nog te zien en daarna volgen er nog zeven.
Meldt je aan en ontvang elke dag de link naar de uitzending in je mailbox

Wat ga jij nu doen?

Wie ga jij helpen?

Blijf jij medeplichtig aan deze leugen, door de zwijgen?

neem een standpunt in

REEDS VIER JAAR LANG ... staat het eBoek: "Zoektocht naar gezondheid" online om gratis te downloaden. Daarin kun je kennis nemen hoe kanker onstaat, dus ook hoe het te genezen is en natuurlijk, hoe Jij kan voorkomen dat je het zelf krijgt. Ook hier blijft de vraag: Met hoeveel mensen heb Jij dat al gedeeld? Heb je het zelf al gelezen of kijk je pas als je kanker hebt? Elke dag, ELKE dag, ... gaan er mensen dood omdat ze de leugens blijven geloven. Omdat ze denken, "Het kan toch niet waar zijn dat ... " ... dat de dokter dit niet weet, (zegt). Dat het dan niet in de krant zou staan, op de TV zou komen?De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]